BAJKER: Raduljica vozi harli za Atinu!

Najveći fan motora među košarkašima

BAJKER: Raduljica vozi harli za Atinu!

Košarka -
Centar Srbije i Panatinaikosa uživaće u sjajnom dvotočkašu u Grčkoj, gde može da se vozi tokom cele godine

Centar Srbije Miroslav Raduljica pravi je bajker! Obožava ogromne motore, takozvane kruzere, a omiljeni su mu legendarni „harli-dejvidsoni“.

Svog ljubimca moći će da vozi u toploj Atini, pošto je potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Raduljica se imidžom potpuno uklapa u sliku opakog motordžije, a kada obuče kožnu jaknu, zaista izgleda kao neko s kim se ne treba kačiti. Imidž je jedno, a stvarnost drugo. Jedino što je ovde stvarno jeste njegova ljubav prema motorima. Dok je igrao u NBA ligi, nije mogao da vozi „harli“ jer mu je to po ugovoru bilo zabranjeno. Ipak, po povratku u Evropu otklonjena je i ta prepreka, pa je on ovog leta uživao krstareći na svom dvotočkašu.- Mislim da sam najveći fan „harlija“ među košarkašima. Kada sam prvi put bio u njihovom muzeju, bio sam toliko uzbuđen što sam tamo da sam posle toga pokupovao sve što sam video u prodavnici - pričao je Miroslav o toj temi.

Kako je sada potpisao ugovor sa Panatinaikosom trenera Saše Đorđevića, Raduljica će imati idealnu klimu za vožnju motora. U tom delu Grčke može da se vozi tokom cele godine i nema sumnje da će on svog „harlija“ transportovati na Pirejsko poluostrvo.

Stara školaI PASPALJ IMA „HARLI“Među košarkašima nema mnogo onih koji voze motore. Međutim, jedan od onih koji obožava dvotočkaše je legendarni Žarko Paspalj.- Nije mi to strast, nego novost u životu. Pre četiri-pet godina počeo sam da vozim motor, vrlo oprezno i pažljivo, i to mi je veliko zadovoljstvo. Moja najveća strast su oduvek bili automobili, oni moji stari - rekao je Palja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track