Najnovije vesti

DOBIO BRAČNU PONUDU Šavija: Teo, rodiću ti petoro dece!
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Ovo je prava žena za košarkaša

DOBIO BRAČNU PONUDU Šavija: Teo, rodiću ti petoro dece!

Košarka
Znam da kuvam, perem i peglam, ja sam prava osoba za tebe, poručila novosadska starleta kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije

Ispovest Miloša Teodosića u kojoj je rekao da želi pravu ženu pored sebe i mnogo dece izazvala je pravu pometnju među pripadnicama lepšeg pola. Tako Nataša Šavija ne krije ljubav prema srpskom košarkašu, kao i da je sa oduševljenjem dočekala ovu vest.Novosadska starleta, poznata po vezama s fudbalerima, za vreme Evropskog prvenstva u košarci priznala je da je bila potpuno očarana lepotom Miloša Teodosića, plejmejkera našeg državnog tima. Nakon što je pročitala Teovu ispovest, Šavija je u dahu poručila.- Teodosiću, oženi me! Znam da kuvam, peglam, perem... - rekla je Nataša za Kurir.Miloš je istakao da želi i mnogo naslednika.- To se podrazumeva. Rodiću mu petoro dece! Ja sam prava žena za njega.

Kad je videla ljubavnu istoriju košarkaša Srbije, Šavija se pomalo razočarala.- Ne verujem da imam šanse kod njega. Sudeći po njegovim prethodnih devojkama, biće da je i on jedan od poželjnih i uspešnih muškaraca koji ne voli lepe žene. Koliko sam shvatila, lepotice su mu samo bile avanture. Nijednom od njih se nije oženio niti bio s njom u dugoj vezi. Osim ove s kojoj je bio najduže, a koja i nije baš neka lepotica - uz osmeh Šavija aludira na odbojkašicu Maju Ognjenović.

ZaključakPLAŠI ME SENataša Šavija iznosi zaključak da njenu lepotu zaobilaze mnogi zgodni muškarci.- Predviđam mu da će da se oženi nekom osrednjom, ružnjikavom ženom, tako da, ipak, odustajem (smeh). Naši muškarci prosto ne vole lepe žene - tvrdi Šavija.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...