(VIDEO) EVO ZAŠTO BLISTA U AMERICI: Saznajte koja NBA zvezda je mentor Bobana Marjanovića
Foto: AP

Niko se naučen nije rodio

(VIDEO) EVO ZAŠTO BLISTA U AMERICI: Saznajte koja NBA zvezda je mentor Bobana Marjanovića

Košarka -
Srpski košarkaš kaže da se trudi da nauči sve što mu pokaži igrači koji već dugo gospoedare terenima najjače lige planete

Košarkaški reprezentativac Srbije i centar San Antonija Boban Marjanović kaže da je veoma zahvalan legendi NBA lige Timu Dankanu na pomoći koju mu pruža od dolaska u Ameriku.

“Ne mogu da opišem osećaj koji imam zbog svega što radi za mene. Veliki igrač, ogromno ime, jedan od najboljih na svetu meni nešto objašnjava i da je mi savete – svaki put slušam vrlo pažljivo i pokušavam da uradim to što mi je rekao jer znam kako on igra, a to je najbolje i za mene onda“, rekao je bivši centar Crvene zvezde.

I Dankan uživa radeći sa srpskim košarkašem.

“Volim da radim sa svim momcima. Iskreno, zabavno je videti koliko različitih stvari možemo da uradimo na terenu i zabavno mi je da učim mlađe čemu god mogu“.

Marjanović je borbenošću oduševio navijače u meču predsezone sa Detroitom – dva puta je zakucao, a posle blokade Dramondu bacio se na parket kako bi došao do lopte.

“Pokušavam da igram čvrsto i pamaetno. Zaista volim kada je moj prvi kontakt sa loptom zakucavanje. Probacim loptu kroz obruč i dopada mi se kako ljudi reaguju: ’Uh’. To mi daje vetar u leđa i pomaže mi da se zagrejem za ostatak utakmice“, dodao je Bobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track