PLANINIĆ NE PODNOSI DUDU: Ivkoviću ne bih ni zdravo rekao!

Ljut na srpskog trenera

PLANINIĆ NE PODNOSI DUDU: Ivkoviću ne bih ni zdravo rekao!

Košarka -
U klubu su svi bili korektni, ali Ivković me nije želeo u ekipi iako sam ja želeo da igram - rekao je bivši reprezentativac Hrvatske

Bivši košarkaški reprezentativac Hrvatske, Zoran Planinić, otkrio je da je toliko ljut da srpskog stručnjaka Dušana Ivkovića, da ga ne bi pozdravio kada bi ga negde sreo.

Bivši NBA košarkaš u 33. godini je odlučio da završi profesionalnu karijeru. Poslednju sezonu proveo je u Efesu, koji sa klupe predvodi upravo Duda.

"Prošle sezone u Efesu nisam igrao jer me trener Ivković nije želeo u ekipi i žao mi je što je tako ispalo. Istina, imao sam problema s kolenom i leđima poslednjih nekoliko sezona, ali to nije bio razlog mog neigranja. Nakon što mi je istekao ugovor odlučio sam, iako sam imao nekih ponuda, da je gotovo", rekao je Planinić.

Na pitanje da li bi pozdravio Ivkovića da ga negde sretne, Planinić je kao iz topa odgovorio:

"Ne bih ga sigurno pozdravio! U klubu su svi bili korektni, ali Ivković me nije želeo u ekipi iako sam ja želeo da igram. Eto, tako je ispalo, ali moram da kažem da sam kao dečko iz Čituka, malenog hercegovačkog grada, stvarno zadovoljan svojom karijerom. Možda sam mogao da uradim i više, ali kada vratim film unazad, ne bih baš ništa menjao."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track