ZVEZDA ČEKA FENERBAHČE Kalinić i Antić: Samo da ne damo sami sebi koš!

Evroliga u Kombank areni

ZVEZDA ČEKA FENERBAHČE Kalinić i Antić: Samo da ne damo sami sebi koš!

Košarka -
Kurir dočekao Turke: Veliki zvezdaši iz tabora istanbulskog giganta priznaju da će im biti čudno u ulozi protivnika Delija i ističu da su svesni da ih na utakmici čeka paklena atmosfera
1 / 4

Veče Delija u Areni. Crvena zvezda će od 20.00 časova (TV Sport klub) biti domaćin Fenerbahčeu, a ovaj meč 4. kola Evrolige biće posebno zanimljiv za Nikolu Kalinića i Peru Antića. Veliki zvezdaši udariće na voljeni klub u dresu turskog giganta!Kurir je dočekao četu Željka Obradovića na beogradskom aerodromu, a za razliku od Bogdana Bogdanovića, koji nije želeo da priča, Kalinić i Antić rado su izašli u susret našem novinaru.- Razmišljao sam o tome i sigurno će prvih nekoliko minuta cela situacija biti čudna, dok se ne priviknem, ali posle toga ne bi trebalo da bude problema. Neće mi biti lako, videću kako su me zapamtili navijači. Nadam se da sam Delijama ostao u dobrom sećanju. Bio sam u kontaktu s bivšim saigračima, dopisivali smo se, malo se prozivali, ali sve u granicama normale - kazao je Kalinić.Makedonac Pero Antić, koji na sebi ima nekoliko zvezdaških tetovaža, priznaje da će mu biti čudno u ulozi protivnika crveno-belih i Delija.- Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali kad si profesionalac i kad menjaš klubove, nemaš mnogo izbora. Prvi put igram protiv njih i videćemo kakve će biti emocije kad izađem na parket. Očekujemo punu halu, jer poznato je da Delije prave odličnu atmosferu. Neće nam biti lako u Areni - istakao je Antić.Ulaznice za večerašnji meč u Areni između Crvane zvezde i Fenerbahčea i dalje su u prodaji. Očekuje se oko 15.000 navijača na tribinama.

Novi izazov... Dejan Radonjić
Novi izazov... Dejan Radonjić

Težak meč - Zvezdin trener raduje se susretuRADONJIĆ: JEDVA ČEKAM DA VIDIM PERU I KALINUTrener Crvene zvezde Dejan Radonjić poručuje da jedva čeka da vidi bivše igrače Nikolu Kalinića i Peru Antića.- Drago mi je što ću videti naše bivše igrače Kalinića i Antića. Pozdraviću i njih, kao i Bogdanovića i Veselog, ali i sve ostale igrače Fenerbahčea. Naravno, tu je i najtrofejniji evropski trener Obradović. Biće to prilika za sve da uživaju, nadam se uz našu bolju igru - rekao je Radonjić i dodao:- Pokušaćemo da napravimo dobar ambijent i uz podršku navijača eventualno dođemo do trijumfa. Ne mogu da kažem da smo blizu maksimalnog nivoa, zbog promena tima potrebno nam je još dosta vremena da bi ova ekipa pokazala svoje pravo lice. Siguran sam da ćemo izgledati bolje nego ranije. U poziciji smo da igramo ovaj meč nakon dva teška meča protiv Reala i Himkija, gde smo ubedljivo savladani. Naravno da nije nimalo jednostavno igrati protiv tih rivala, posebno jer je ova utakmica kod nas - istakao je Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track