Najnovije vesti

DIRLJIVO: Zaga umesto Ranka Žeravice navijala za Zvezdu!
Foto: Saša Pavlić

Supruga legende u Areni

DIRLJIVO: Zaga umesto Ranka Žeravice navijala za Zvezdu!

Košarka
I moj suprug bi voleo da budem uz teren jer smo svoje živote posvetili sportu

Zaga Žeravica ostaje da živi uz košarku i za košarku, onako kako je to radila celog života zajedno sa pokojnim suprugom Ranko. 

Na utakmici Crvene zvezde i Fenerbahčea zauzela je svoje mesto u prvom redu, isto ono odakle je legendarni trener voleo da prati dešavanja na parketu.
- Moje mesto je pored terena jer smo živote posvetili košarci i zato znam da bi i Ranko voleo da budem u dvorani. Meni je bila božanstvena cela atmosfera. Nisam navijački ostrašćena jer kao svoje klubove osećam BSK i Radnički, ali sam bila fascinirana podrškom koju su navijači pružali ekipi i kada je bilo očigledno da se rezultatski neće dobro završiti - rekla je Zaga Žeravica.

Kao bivši trener i supruga vrhunskog stručnjaka, gospođa Žeravica dobro je naučila kako se izlazi iz poraza.
- Izgubi se meč, pa se stalno preispituješ šta si mogao bolje da uradiš. Sećam se da smo posle Rankovih utakmica po dva dana išli na pristima, ali i to prođe, okreneš se daljem radu sa ekipom, naročito s mladim igračima. Moramo ih tolerisati i podržavati više nego što sad radimo. Ponekad pomislim da i treneri više žude za samoisticanjem kada igrača izvedu posle prve greške nego što to rade zbog same igre - zaključila je Žeravica.

 

(D. P.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...