BOBI NIJE DOBIO PRILIKU: San Antonio upisao peti vezani trijumf!

NBA

BOBI NIJE DOBIO PRILIKU: San Antonio upisao peti vezani trijumf!

Košarka -
Košarkaši San Antonija pobedili su u noći između ponedeljka i utorka Portland sa 93:80 u američkoj NBA ligi, a srpski košarkaš Boban Marjanović nije dobio šansu da zaigra na ovom meču

Do petog uzastopnog trijumfa, a četvrtog na domaćem terenu, San Antonio je predvodio Kavi Leonard sa 19 poena, dok je Manu Đinobili ubacio 17, od čega 14 u poslednjoj četvrtini. Njih su najbolje pratili Drejmond Grin i Boris Dijao sa po 12 poena.Srpski košarkaš Boban Marjanović nije igrao na ovoj utakmici.U redovima Portlanda najbolji je bio Demijan Lilard, koji je meč završio sa 27 poena.

Košarkaši Filadelfije i dalje ne znaju za pobedu u novoj sezoni, pošto su prošle noći upisali i 11 poraz, ovog puta od njih je bio bolji Dalas sa 92:86. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Dirk Novicki sa 21 i Čendler Parsons sa 20, dok je u Filadalfiji bolji od ostalih bio Džakil Okafor sa 19 poena.

Čikago je na svom terenu slavio protiv Indijane sa 96:95. Nejefikasniji u redovima Čikaga bio je Derik Rouz sa 23 poena, koji je teren napustio šest minuta pre kraja utakmice jer je izvrnuo zglob. Pobedu Bulsima doneo je Džordž Batler, koji je prvo postigao poslednje poene za svoj tim, a potom i odigrao odličnu odbranu na Polu Džordžu u poslednjem napadu Indijane. On je utakmicu završio sa 17 poena. U ekipi Filadelfije najefikasniji je bio Pol Džordž sa 26 postignutih poena.

U preostalim utakmicama koje su odigrane prošle noći, Boston je kod kuće bio bolji od Hjustona sa 111:95, Feniks je savladao Los Anđeles Lejkerse sa 120:101, dok je Memfis pobedio Oklahomu sa 122:114, i pored toga što je Rasel Vestbruk ubacio 40 poena u poraženoj ekipi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track