BRUKA I SRAMOTA: Javni servis ne prenosi šampionke Evrope!
Foto: Beta Ap

Svi u Pionir!

BRUKA I SRAMOTA: Javni servis ne prenosi šampionke Evrope!

Košarka -
Šampionke Evrope, košarkašice Srbije, prvi put od istorijskog trijumfa igraju pred domaćom publikom, a svi koji nisu u prilici da u 19 časova dođu u dvoranu Pionir, neće moći da gledaju zlatne devojke jer je RTS odlučio da ne prenosi utakmicu

Naše najbolje košarkašice igraju protiv selekcije Nemačke prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine.

Ukoliko niste u prilici da dođete danas u Pionir, ili nemate Arenu 1, nažalost nećete moći da gledate ovaj meč, jer ga Javni servis Srbije iz nepoznatih razloga ne prenosi.Naime, u vreme odigravanja meča na RTS1 je popularni kviz, dok se na RTS2 prenosi dečija Evrovizija.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Selektor naše reprezentacije, Marina Maljković, kratko je prokomentarisala činjenicu da Javni servis ne prenosi meč.

"Ne znam celu situaciju zašto nema prenosa. Ako postoji validan razlog, a teško mogu da zamislim koji je to razlog, onda je OK. Ukoliko ne postoji validan razlog, onda je to tužno", rekla je za Sport Marina.

Svi koji ste u prilici, dođite danas u 19 časova u dvoranu Pionir da zajedno pozdravimo ŠAMPIONKE EVROPE! One su to zaslužile!

SVI U PIONIR!

Svi u Pionir! Pozdravite šampionke Evrope! Podržite košarkašice Srbije u kvalifikacionoj utakmici protiv Nemačke! Subota 21. novembar u 19 sati. Ženska Košarka I Košarkaški savez Srbije

Posted by Kurir - Sport on Monday, November 16, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track