(VIDEO) ZVEZDIN JUNAK: Njegovo veličanstvo Marko Gudurić!
Foto: Tanjug

Dete pobedilo Bajern

(VIDEO) ZVEZDIN JUNAK: Njegovo veličanstvo Marko Gudurić!

Košarka -
Nisam mogao ni da sanjam da će mi navijači skandirati „MVP“, osećaj je zaista prelep, reči su mladog beka crveno-belih

Trojka uz faul! Trojka! Sjajan prodor i dva poena. Mirna ruka s linije slobodnih bacanja. Odlična odbrana na Riversu! Sve ovo za samo pet minuta prikazao je Marko Gudurić (20), heroj veličanstvene pobede Crvene zvezde nad Bajernom.Dokazali snagu

- Velika pobeda za klub, ponosan sam na saigrače i stručni štab. Odradili smo veliku stvar, pokazali karakter. Vratili smo se posle minus 11 u trećoj četvrtini i uspeli da prođemo u top 16 i ostvarimo veliki uspeh - počeo je Marko Gudurić.Mladi bek dobio je niz pohvala od Svetislava Pešića.- Pa, hvala mu.Skromno će mladi reprezentativac Srbije i na pitanje o svojoj nezaboravnoj igri u poslednjem kvartalu.- To je bilo najbolje za tim u tim momentima. Drago mi što smo uspeli da pobedimo i nadam da ćemo nastaviti tako. Preokret je dokaz da smo jaki i da smo se izborili sa svim problemima koje smo imali od početka sezone,Idemo da slavimoNavijači su prošle godine skandirali Bobanu Marjanoviću „MVP“, sad je taj prepoznatljivi slogan bio rezervisan za Marka Gudurića!- Sigurno da je lep osećaj, ne bih mogao ni da pretpostavim da nešto ovako može da se desi. Ovo je san svakog košarkaša. Moram da radim još jače, kao što trener kaže: „Svanuće sutra i idemo dalje da pravimo još i veće rezultate.“ Uspeo sam ovo tako mlad. Uspeli smo, uspeli, to je najvažnije. Idemo na slavlje - rekao je Marko Gudurić.

Dejan RadonjićVEĆI REZULTAT NEGO PROŠLE GODINETrener Crvene zvezde Dejan Radonjić ponovo je odveo klub s Malog Kalemegdana u top 16 fazu Evrolige.- Neko će reći podvig, neko nešto drugo, a ja bih analizirao ovo ipak malo drugačije. Ove sezone sam imao najteži zadatak otkad sam došao. Igrali smo u grupi koja je ubedljivo najteža, u jednom momentu izgledali smo kao da smo bez šansi, a sad slavimo prolaz u top 16 i presrećan sam. Napravili smo još veći rezultat nego prošle godine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track