OVO JE DEČKO SRPSKE ŠAMPIONKE: Hrvat Šime ljubi Milicu Dabović
Foto: Zorana Jevtić

Simon se bavi privatnim biznisom

OVO JE DEČKO SRPSKE ŠAMPIONKE: Hrvat Šime ljubi Milicu Dabović

Košarka -
Misteriozni dečko Milice Dabović (33) zove se Šime Šiklić (30) i bivši je rukometaš nekoliko hrvatskih klubova, a sada biznismen u Francuskoj.

Srpska košarkašica označavala ga je u napisima na Instagramu i Tviteru samo kao "S", a nedavno je u javnost izašla s informacijom da je njen izabranik - Simon.Međutim, Simon je samo nadimak, a njegovo pravo ime i prezime Šime Šiklić. Reč je o bivšem hrvatskom rukometašu koji je nosio dres Medveščaka, Karlovca i još nekih klubova. U sezoni 2008/2009. igrao je za Karlovac na pet utakmica Čelendž kupa i postigao 14 golova. U zvaničnim dokumentima koji su poslati u Evropsku rukometnu federaciju Šiklić se vodio kao hrvatski rukometaš.

Milica je u intervjuu za magazin Glorija govorila o dečku Simonu i kako je došlo do upoznavanja.- Postavila sam na Tviter sliku trbušnjaka, na to mi je neka devojka napisala da ne priliči da kačim takve slike. On se nadovezao i napisao joj da nije u pravu. Zahvalila sam se i rekla da nema potrebe da me brani, a on mi je napisao da me, pored njega živog, niko više nikada neće dirati. Zaljubila sam se - prepričala je Milica prvi kontakt sa izabranikom.Srpska reprezentativka dodala je da je Simon tri godine mlađi od nje, kao i da je poreklom iz Beograda, ali da živi u Francuskoj, gde ima privatni biznis.

Kakva carica... Milica Dabović
Kakva carica... Milica Dabović

Šime široke rukePOKLONIO JOJ „ROLEKS“, VODIO JE NA MALDIVE...Šime voli da obasipa Milicu poklonima, pa je tako svojoj izabranici darovao sat „roleks dejtona gold“, čija je vrednost 12.000 evra. Srpsku košarkašicu najviše su oduševile avionske karte i aranžman na Maldivima koji je dobila od dragog za šest meseci veze.- Za šest meseci, koliko smo zajedno, ovo je najbolje iznenađenje. Hvala ti što me činiš srećnom - napisala je Dabovićka uz fotografiju karata za Maldive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track