DEJAN MILOJEVIĆ: Veliki korak ka plej-ofu
Foto: Mega Leks

Važan trijumf u Skoplju

DEJAN MILOJEVIĆ: Veliki korak ka plej-ofu

Košarka -
Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa napravila veliki korak ka plej-ofu Jadranske lige današnjom pobedom nad MZT-om

"Ovo je velika pobeda za nas imajući u vidu sve probleme sa povredama koje smo imali tokom nedelje. Ovim trijumfom smo napravili veliki korak ka plej-ofu", rekao je Milojević posle utakmice u Skoplju.

Mega je trojkom Danila Nikolića dve sekunde pre kraja utakmice savladala MZT sa 77:76 u 17. kolu Jadranske lige.

"Znali smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica pošto je MZT podigao kvalitet igre i formu. Na kraju su naša odbrana i hrabrost doneli pobedu. U meču gde smo u prvom poluvremenu bili bez pogođene trojke i gde smo prvi šut van linije 6,75 pogodili na kraju treće četvrtine, sav naš trud se ipak isplatio", kazao je Milojević.

Strelac poslednjeg koša Nikolić čestitao je saigračima na požrtvovanoj igri i pokazanom karakteru.

"Važna pobeda za samopouzdanje ekipe i borbu za plej-of. Igrali smo agresivnu odbranu, šut nas nije služio, ali smo na kraju došli do zaslužene pobede", rekao je Nikolić.

Trener MZT-a Aleksandar Jončevski rekao je da poraz od Mege neće negativno uticati na njegovu ekipu.

"Koja god ekipa da je pobedila, ne bi bilo nezasluženo. Mega je došla da pobedi, a mi im nismo olakšali posao. Nadam se da ovaj poraz neće negativno uticati na moje igrače, ipak su oni profesionalci i nije im prvi put da izgube na ovaj način", rekao je Jončevski.

Mega će u sledećoj utakmici igrati 2. januara protiv Zadra u Sremskoj Mitrovici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track