PERO ANTIĆ O BOCKANJU SA GROBARIMA: Kalina i ja protiv Žoca, Bogdana i Veselog!
Foto: Dado Đilas

Duhovita prepucavanja

PERO ANTIĆ O BOCKANJU SA GROBARIMA: Kalina i ja protiv Žoca, Bogdana i Veselog!

Košarka -
Centar Fenerbahčea i bivši igrač Crvene zvezde Pero Antić, otkrio je da je rivalstvo Partizana i Zvezde povod za brojne šale u svlačionici turskog giganta

Antić i Nikola Kalinić su nosili crveno-beli dres, dok su trener Fenera Željko Obradović, srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović i Čeh Jan Veseli okoreli partizanovci.

"Moj cimer Kalinić i ja smo igrali za Zvezdu, dok su Veseli i Bogdanović igrali za Partizan, a trener Obradović je vodio crno-bele. Mnogo je šala na tu temu pred meč sa Zvezdom, jer svi znamo kako je igrati pred Delijama", napisao je Antić u svom blogu za portal Evrolige.

Crvena zvezda i Fenerbahče su bili rivali i u prvoj rundi Evrolige, a turski klub je oba puta slavio. Zanimljivo, jedan od najboljih pojedinaca na tim utakmicama bio je upravo Antić koji ističe da ljubav prema Zvezdi ide u drugi plan kad se izađe na parket.

"Volim Zvezdu i njene navijače. Poštujem ih mnogo ali kada ste na terenu onda se to ne računa. Borim se za Fenerbahče i želim pobedu isti koliko i svaki igrač Crvene zvezde", napisao je Antić.

Meč drugog kola grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Fenerbahčea na programu je u petak od 20 časova u dvorani Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track