(FOTO, VIDEO) NAVIJAČI POLUDELI ZA DULETOM: Čarobnjak Vujošević ponovio čudo sa Limožom
Foto: Saša Pavlić

Kupio ih preko noći

(FOTO, VIDEO) NAVIJAČI POLUDELI ZA DULETOM: Čarobnjak Vujošević ponovio čudo sa Limožom

Košarka -
Košarkaši Limoža drugi put za nedelju dana savladali su Valensiju.

Večeras su kao domaćini pobedili u meču četvrtog kola Evrokupa - 82:67 (18:23, 21:9, 23:18, 20:17). Meč je prelomljen krajem treće deonice kada je Limož napravio seriju i stekao prednost koju je kasnije bez problema sačuvao.

Valensija je do prošle nedelje imala seriju od 28 uzastopnih pobeda, bez ijednog poraza u sezoni u svim takmičenjima. A onda je Vujošević seo na klupu Limoža, koji je dva puta pobedio nepobedive.

Na tabeli grupe vodi Oldenburg sa učinkom 3-1, slede ga upravo Limož i Valensija sa po 2-2, dok je poslednji PAOK sa 1-3.

U timu bivšeg trenera Partizana najistaknutiji su bili bivši košarkaši crno-belih Lester Bo Mekejleb sa 15 poena i Leo Vesterman sa 11 poena, sedam asistencija i pet skokova. Najefikasniji na meču bio je igrač gostiju Raf Martinez sa 17 poena. Vladimir Lučić nije ni ulazio u igru.

Inače, Vujošević je vodio utakmicu u svom stilu, pa je dobio tehničku grešku.

Navijači Limoža "poludeli" su za Vujoševićem, što su pokazali i pre večerašnje utakmice.

Srpski stručnjak je posle samo dva meča na klupi tog francuskog kluba "kupio" fanove, koji su mu na današnjem meču sa Valensijom u Evrokupu priredili iznenađenje.

Na tribinama dvorane u Limožu razvili su veliki transparent sa natpisom: "Za Duleta".

Pod vođstvom Vujoševića, ekipa je pobedila Valensiju dva puta, a u međuvremenu minulog vikenda očekivano u Kupu Francuske savladala drugoligaša Burž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track