SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Nije bitno ko su rivali, cilj Srbije je Rio!
Foto: Fonet

Reakcija

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Nije bitno ko su rivali, cilj Srbije je Rio!

Košarka -
Muška košarkaška repretzentacija Srbije će za rivale u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre imati, Angolu i Portoriko, a zatim Češku, Japan ili Letoniju, odlučeno je žrebom u švajcarskom Milesu.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević zadovoljan je žrebom.

"Kada dobijete domaćinstvo kvalifikacionog turnira, kada imate tim takvog kvaliteta kao što je naš, kao i kontinuitet rada, onda nije bitno ko je sa vama u grupi, jer je cilj do koga morate da dođete plasman na OI. Kada pričamo o grupi, može da se kaže da smo izbegli neke jače rivale i dobili, uslovno rečeno, lakše protivnike iz nekih šešira, ali sve to ne treba da nas opusti. Svi dolaze rasterećeni u Beograd, svi znaju, a i mi znamo, da smo favoriti. Sigurno je da će protiv nas sve ekipe probati da odigraju na najvišem mogućem nivou i jedino što ne smemo da uradimo je da, pored svega u šta verujemo, potcenimo timove koji su sa nama u grupi, ni Češku, ni Japan, ni Angolu, ni Letoniju, ni Portoriko…

Prepuna „Kombank Arena“ bi našim momcima trebalo da bude dodatni motiv…

"Puna dvorana, veliko navijanje, veliko srce, opterećenje koje moramo da nosimo, a sa kojim ćemo sigurno znati da se izborimo, ne treba da nas sputaju, već sve to treba da bude vetar u leđa koji će nam pomoći da dođemo do cilja, do plasmana na Olimpijske igre!", jasan je Đorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track