ĐORĐEVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Milosavljević nije ništa pokidao, izvrnuo je zglob, vraća se za 5 dana
Foto: Eurocup

Dbre vesti iz Nemačke

ĐORĐEVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Milosavljević nije ništa pokidao, izvrnuo je zglob, vraća se za 5 dana

Košarka -
Uprkos crnim slutnjama košarkaš berlinske Albe i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević, nije pokidao ligamente, već je samo izvrnuo zglob i na teren će se vratiti za maksimalno 5 dana, saznaje Kurir.

Uprkos crnim slutnjama košarkaš berlinske Albe i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević, nije pokidao ligamente, već je samo izvrnuo zglob i na teren će se vratiti za maksimalno 5 dana, saznaje Kurir. Berlinska Alba je pre nekog vremena nagovestila na svom Tviter profilu da je bivši kapiten Partizana povredio ligamente.

U kratkom saopštenju pred put u Milano na duel Evrokupa, navodi se samo "ligament injury" i dodat je tužan smajli, tako da je u ovom trenutku teško reći da li se radi o povredi prednjih ukrštenih ligamenata, kakvu je Milosavljević ne tako davno imao u Partizanu. Na sajtu Albe navedeno je da je Milosavljević zadobio povredu ligamenata kolena, da je ostao u Berlinu na lečenju i da je pod znakom pitanja i njegov nastup protiv Ludvisburga u Bundesligi, narednog vikenda.

Srećom te prognoze nisu tačne. Podsetimo, reprezentativac Srbije pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena krajem januara 2014. godine na utakmici Evrolige između Makabija i Partizana, a crne slutnje objavljene su 24. januara posle dva pregleda obavljena u Novom Sadu. Njegov povratak trajao je tada znatno duže nego je bilo očekivano, sa obzirom na to da se sportisti uglavnom vraćaju u akciju posle šest, nekad i sedam, osam meseci, međutim, Milosavljević je narednu utakmicu za Partizan odigrao tek početkom novembra 2014. godine.

Milosavljević je obezbedio mesto i među 12 reprezentativaca Srbije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, posle kojeg je napustio Partizan i Srbiju i obreo se u Albi, trenera Saše Obradovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja