PRAZNIK U KRAGUJEVCU: Doček zlatnih srpskih košarkašica i premijera filma o Jeleni Milovanović
Foto: Saša Pavlić

PRAZNIK U KRAGUJEVCU: Doček zlatnih srpskih košarkašica i premijera filma o Jeleni Milovanović

Košarka -
Kompletna ženska košarkaška reprezentacija Srbije, na čelu sa selektorkom Marinom Maljković, u sredu će boraviti u Kragujevcu, na premijeri dokumentarnog filma o Kragujevčanki Jeleni Milovanović, koja je jedna od najzaslužnijih za osvajanje zlatne medalje na prošlogodišnjem Prvenstvu Evrope.

Zlatnim srpskim košarkašicama ispred hotela Kragujevac biće priređen i doček, a porodica Milovanović pozvala je sve ljubitelje sporta da dođu i na pravi način pozdrave veliki uspeh naših reprezentativki.

Premijera dokumentarnog filma „Jelena Milovanović“ održaće se od 14 časova, u hotelu Kragujevac.

"Nisam mogla da izdržim da ne pogledam, jer sam ja morala da budem stručni konsultant i da finiširam film. Lepo je organizovano. Sve je to moj otac sa režiserom spremio. Mislim da će biti izuzetno lep događaj i prijatna atmosfera. Nadam se da će se svima svideti film, mislim da je lepo urađen."

Kada su u pitanju utakmice protiv Ukrajine i Nemačke, koje Srbija igra u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Milovanovićeva kaže.

"Teže će nam biti nego u novembru. Sve smo svesne toga. To je bilo prvo što nam je selektorka Marina Maljković rekla na treningu. Pripremamo se za dva gostovanja. Ukrajinu ne poznajemo, nismo igrali protiv njih. Ako budemo vredno radili mislim da problema neće biti. Poznajem većinu devojaka koje igraju za Ukrajinu. Dugo su na okupu. Jagupova je izuzetan igrač, ali uzima puno šuteva. Ona sama ne može da nas pobedi. Mi imamo 12 igračica koje su spremne da daju sve od sebe. Mislim da ćemo i ovu seriju završiti sa 2-0."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track