Pešić: Pobedom protiv Radničkog ka plej-ofu

Pešić: Pobedom protiv Radničkog ka plej-ofu

Košarka -
Mi smo na 'čudan' način izgubili prvu utakmicu u Šumicama i sada imamo priliku da pokažemo gde se nalazimo, rekao trener crno-belih

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić ocenio je da će meč 10. kola Super lige između njegovog tima i BKK Radničkog biti prilika da crveno-beli uzvrate za poraz u prvom delu prvenstva i približe se plasmanu u plej-of što je glavni cilj kluba."Igramo protiv ekipe BKK Radnički koja je u Super ligi pokazala da ima talenat. Mi smo na 'čudan' način izgubili prvu utakmicu u Šumicama i sada imamo priliku da pokažemo gde se nalazimo. Naš cilj je dobro poznat, a to je plasman u plej-of i ka tom cilju ćemo stremiti i u ovoj utakmici", kazao je Pešić a prenosi Internet stranica kluba.

On je dodao da je sastav BKK Radničkog veoma kvalitetan i naglasio da će prednost njegovog tima biti i domaći teren."Upravo zahvaljući ekipi sa Crvenog krsta, ali i Megi, Vojvodini, Radničkom i FMP ova liga postaje interesantnija i dosta kvalitetna. Posle dužeg vremena ponovo smo u Pioniru. Igrali smo dosta utakmica u nizu na strani pa smo se uželeli da igramo pred našom publikom", kazao je trener crveno-belih.BKK Radnički je u prvom meču dva rivala pobedio u neizvesnom meču sa 81:80 a utakmica 10. kola na programu je u sredu od 19 časova u dvorani Pionir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track