ĐORĐEVIĆ SE UPLAŠIO: Zvezda je timčina!
Foto: Damir Dervišagić

Spektakl u najavi: Panatinaikos večeras u rasprodatoj Areni

ĐORĐEVIĆ SE UPLAŠIO: Zvezda je timčina!

Košarka -
Kurir dočekao košarkaše iz Atine, predvođene selektorom Srbije, koji je pokazao respekt prema srpskom predstavniku u Evroligi i navijačima koji svaki put pune tribine

Crvena zvezda - Panatinaikos (20 časova, Sport klub). Druga runda. Prvu su u svoju korist rešili crveno-beli, i to na gostujućem terenu. Sad će na svojoj strani imati krcatu Arenu, a na suprotnoj daleko bolju ekipu iz Atine nego što je to bio slučaj u prethodnom meču.Grci su juče u popodnevnim časovima sleteli u Beograd, gde ih je dočekao Kurir. Atmosfera u ekipi bila je izuzetno dobra, a i kako drugačije da bude kad su u seriji od čak 12 pobeda. Selektor Srbije i trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević želi da niz pobeda ne bude prekinut u Areni, ali...

- Nikad nije lako igrati u Beogradu, kada ste gosti. Navijači će sigurno da budu vetar u leđa Zvezdi. To je prava podrška voljenom klubu, mi to razumemo, ali se isto tako nadamo da će igrači znati da iskoriste takav ambijent na prvi način - rekao je Đorđević.

Oprezan... Ognjen Kuzmić
Oprezan... Ognjen Kuzmić

Vođe tima s Malog Kalemegdana su Kvinsi Miler i Majk Cirbes, ali u taboru Panatinaikosa- Zvezda je tim, ma timčina! Igraju kao ekipa izuzetno, cele sezone. Naravno da su Cirbes i Miler izuzetno bitni igrači za crveno-beli tim, ali iskreno više se plašim onih sa crvenim pasošem - uz osmeh je zaključio selektor, aludirajući na srpske igrače u redovima Zvezde.Miroslav Raduljica ističe da Atinjani u Beogradu imaju dvostruki motiv.- Stvarno svi verujemo u uspeh. Sama činjenica da su nas dobili pred našom publikom govori o tome koliko ume da bude teško. Izuzetno mnogo nam znači ova utakmica i rezultatski, a osećamo i neki dug zbog ishoda prvog meča.

Atmosfera na tribinama biće uzavrela.- Jedva čekamo da izađemo pred navijače koji su fenomenalni. Svi vole da igraju u takvoj atmosferi.Centra srpske reprezentacije biće u direktnom duelu sa Majkom Cirbesom, najboljim igračem Crvene zvezde.- Dobar igrač. Volim da igram protiv dobrih igrača i ne mogu da dočekam utakmicu - zaključio je Raduljica u izjavi za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track