DEJAN MILOJEVIĆ: Imam heroje u timu i ponosan sam na njih!
Foto: Mega Leks

Ne odustaju od svojih snova

DEJAN MILOJEVIĆ: Imam heroje u timu i ponosan sam na njih!

Košarka -
Trener košarkaša Mega Leksa, Dejan Milojević, nije krio oduševljenje nakon veličanstvenog trijumfa svog tima protiv favorizovane Budućnosti.

Još jedno neverovatno veče Mege u fantastičnoj atmosferi u Pinkiju je krunisano velikom pobedom nad Podgoričanima, koji su do susreta sa Milojevićevim momcima imali samo 3 poraza u celoj sezoni ABA lige.

Dejan Milojević je nastavio sa fantastičnom serijom rezultata ali je izjavio da ekipa ne staje ovde:

"Kao šta sam rekao, desilo se čudo u Podgorici, evo i sada u Sremskoj Mitrovici. Kada je neko hrabar i ima ovoliko srce kao moji momci, onda je sve ostvarivo. Iako nam zaista mnogo nedostaju tri povređena igrača, Kaba, Jaramaz i Aranitović, mi ne odustajemo od naših snova. Sada smo im korak bliže i sigurno nećemo stati, i nećemo se zadovoljiti time što smo ušli u finale. Pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo. Jedva čekamo finale koje je malo dalje, a bitno je i da nam se igrači oporave. Svi su dali sve od sebe, Zagorca su hvatali i grčevi u poslednjoj četvrtini, i on je hrabro izgurao… Imam heroje u timu i ponosan sam na njih".

Na pitanje o šampionskom prstenu, Milojević je izjavio:

"Izgleda možda neozbiljno kada najavljujemo napad na trofeje, ali pokazali smo da to nije bez osnova. Mislim da imamo igru koja nam daje pravo da se nadamo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track