ŠAŠAVI NBA USKRS: Farbali patike umesto jaja!
Foto: Profimedia

Košarkaške zvezde ludo obeležile praznik

ŠAŠAVI NBA USKRS: Farbali patike umesto jaja!

Košarka -
Rijaliti programi promovišu kič i šund, a izgleda i najjača košarkaška liga, barem ako je suditi po opremi koju su igrači nosili ovih dana na parketima širom SAD

Pokušali su NBA igrači da budu kreativni za Uskrs, ali na kraju su ispali smešni. Naime, nekoliko košarkaša izašlo je na teren u šarenim patikama koje je trebalo da simbolizuju praznik. Na kraju, videsmo paradu kiča i šunda!Rijaliti programi „Farma“ i „Parovi“ dobili su konkurenciju, barem kad je reč o stajlingu. I to ni manje ni više, nego iz najbolje košarkaške lige na svetu. Kako drugačije nazvati ono što su obuli NBA igrači na dan Uskrsa. Šarene patike, specijalno napravljene za ovaj praznik, izazvale su mnoštvo komentara. Pretežno negativnih jer kombinacija od nekoliko desetina boja retko kome može da se svidi.Al‘ su ružne- Ko ih je pustio da u ovom izađu na teren? Čoveče, ružno je blaga reč za ovo - glasio je samo jedan u nizu komentara.Mada, bilo je i onih koji su odmah krenuli u akciju kupovine ovakvih patika. Na sreću, većina njih bila je unikat, pa ih je bilo nemoguće pazariti.Zvezde koje su se odlučile na ovakav korak dolaze iz Indijane, Sakramenta i Hjustona. Prednjačili su igrači kluba iz Indijanapolisa Pol Džordž, Glen Robinson i Rodni Stukej. Pobednik je ipak Džordž Hil, koji uz sav šareniš stavio i lik Duška Dugouška. U trendu je pokušao da bude i Dvajt Hauard, košarkaš Roketsa, ali je pitanje da li je uspeo u tome.Nije prvi putProdaja sportske opreme koju nose najveće zvezde NBA košarke je veliki biznis, pa se proizvođači trude da smisle nove trikove kako bi privukli kupce. Često se praktikuje da se izbacuju specijalne serije vezane kad je neki praznik, a tako je bilo i ovog puta.

Ovo je već boljeNEDOVIĆEVE PATIKE S HRAMOM I MOSTOMSprski igrači koji nose dresove NBA klubova imaju normalnu obuću. Čak i kada su izlazili iz šablona, to je bilo „sa ukusom“. Tako je Nemanja Nedović, još dok je igrao za Golden Stejt Voriorse, na patikama imao prikazan Hram Svetog Save, pa čak i Most na Adi.Kao što možete da vidite na fotografiji, to izgleda daleko prikladnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja