RADONIĆ I MITROVIĆ: Samo da svi budu zdravi za CSKA
Foto: Saša Pavlić

Poraz u Zagrebu već arhiviran

RADONIĆ I MITROVIĆ: Samo da svi budu zdravi za CSKA

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz koji ne boli od Cedevite, ali koji ih poziva na oprez.

Crveno-beli su u Zagrebu izgubili u utakmici 14, poslednjeg kola Grupe E TOP 16 faze Evrolige - 62:83.

"Usprkos činjenici da ova utakmica nije imala rezultatski značaj i činjenicama da smo se dosta povređenih u trenažnom procesu u poslednjih nedelju dana, ne mogu da budem zadovoljan. Cedevita je od druge četvrtine kontrolisala sva dešavanja na terenu. Mi imamo malo vremena da se spremimo za utakmice koje nam dolaze jer već u utorak igramo protiv CSKA i nadam se da ćemo biti kompletni", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Zvezda u utorak i četvrtak igra prva dva meča četvrtfinalne serije Evrolige sa "armejcima" u Moskvi. Sada je jača za kapitena Luku Mitrovića koji se danas vratio na teren posle šestomesečne pauze.

"Čestitao bih Cedeviti na dobrom pristupu, koji mi večeras nismo imali", rekao je Luka Mitrović, koji je upisao tri poena i četiri skoka.

"Bilo je evidentno od prvog trenutka da nismo bili glavama u ovom meču. Predstoje nam najbitnije utakmice u sezoni i moramo da rešimo svoje probleme da što zdraviji i kompletniji dočekamo naredne utakmice. Sada više nego ikad potrebno nam je da budemo tim i da je što više moguće podignemo samopouzdanje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track