ŠTIMAC PRED CSKA: Mrzim da igram protiv Teodosića
Foto: Saša Pavlić

Očekuje spektakl

ŠTIMAC PRED CSKA: Mrzim da igram protiv Teodosića

Košarka -

Crvena zvezda u utorak igra prvi meč četvrtfinala košarkaške Evrolige protiv CSKA, a u taboru crveno-belih vlada veliko uzbuđenje, što potvrđuje i blog, koji je za sajt tog takmičenja napisao Vladimir Štimac.

“Trudićemo se da ih sprečimo da igraju lepu košarku. Igraju odlično u napadu i u tom aspektu su neverovatni. Poznajem dobro Miloša Teodosića, on je jedan od najboljih evropskih plejmejkera u poslednjih pet godina. Isto toliko smo igrali zajedno u reprezentaciji. Odlični smo prijatelji i mrzim kada igram protiv njega. On i Nando de Kolo imaju odličnu sezonu. Razgovarali smo ovih dana, ali kada počne utakmica daćemo sve od sebe da pobedimo”, napisao je Štimac.

Iako je ruski tim apsolutni favorit, crveno-beli neće izaći na teren pognute glave. Oni su spremni za veliku borbu koja ih očekuje u svim utakmicama.“Veoma sam zadovoljan plasmanom u četvrtfinale, jer ćemo igrati sa elitom evropske košarke. Šrećni smo jer pišemo istoriju kluba. Zbog toga nemamo nikakv pritisak i idemo da pružimo maksimum protiv CSKA.”

Skoro svi izabranici trenera Dejana Radonjića će prvi put igrati u četvrtfinalu. Jedini koji je igrao u toj fazi takmičenja je Terens Kinsi.

“Osim Kinsija niko nema to iskustvo, i veoma sam srećan što ću to doživeti. Svesni smo da će Arena biti rasprodata za treći meč i da neće imati gde igla da padne. Oči cele nacije će biti uprte u nas, pa moramo da se fokusiramo na naš psoao”, napisao je na kraju Štimac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track