PUKLA BRUKA: Nikolu Pekovića opelješio zet
Foto: Fonet

Sestra košarkaša razvela se posle tri meseca

PUKLA BRUKA: Nikolu Pekovića opelješio zet

Košarka -

Sportista iskeširao pola miliona evra za sestrinu svadbu, a njen suprug veliki deo tog novca iskoristio za renoviranje svog restorana

Rođena sestra Nikole Pekovića Jelena razvela se posle tri meseca, saznaje Kurir.Iako je proslavljeni košarkaš iskeširao više od pola miliona evra kad je čuo da mu sestra Jelena udaje za izvesnog Batu, o čemu je Kurir prvi pisao, njihov brak nije potrajao zbog nesuglasica koje su počele već prvih dana zajednice. Haos u porodiciPekovićev zet je, prema rečima našeg izvora, iskoristio njegov novac za renoviranje svog restorana na Žabljaku, nakon čega je u porodici nastao opšti haos.- Dok su se zabavljali, Jelena i Bato su imali skladnu vezu, nisu se razdvajali. Međutim, problemi u braku nastali su dve nedelje nakon svadbe. Jeleni je smetalo to što je njen muž iskoristio novac njenog brata za renoviranje svog restorana. Umešali su se i ostali članovi porodice i nastao je pravi kurcšlus. Svađe su bile sve učestalije, pa je Nikolina sestra odlučila da se razvede. Ona se požalila bratu, koji joj je obezbedio najboljeg advokata, i proces je okončan nakon tri meseca. Da ne bi pukla bruka, o njihovom razvodu se ćuti i to znaju samo porodica i najbliži prijatelji - priča naš sagovornik.Podsetimo, više od 500 svatova je u maju prošle godine bilo u svečanoj sali hotela na Crnogorskom primorju. Među zvanicama, pored porodice i prijatelja, bile su i brojne ličnosti s političke i kulturne scene.Privatni avion za goste- Za dolazak gostiju Nikola je obezbedio privatni avion, kao i smeštaj u hotelu, koji je zbog ove svadbe bio zatvoren dva dana. Kako bi sve proteklo besprekorno, NBA zvezda angažovala je čak dve agencije za organizovanje venčanja. Na veselju su pevali Miroslav Ilić, Aca Lukas, Rada Manojlović, Adil Maksutović, Šaban Šaulić i Dženan Lončarević. Bilo je veoma veselo i ništa nije ukazivalo na to da će njihov brak tako kratko potrajati - zaključuje naš sagovornik.

Svadba, svadbaPEKMEN SE ŽENI U JUNUNikola Peković uveliko sprema svoju svadbu. On će se u junu skrasiti pored šest godina starije Violete Milinković, medicinske sestre iz Pljevalja, s kojom ga je upoznao kontroverzni biznismen Duško Šarić. Nakon samo šest meseci veze, koju je uspešno skrivao od medija, Nikola je zaprosio Violetu i zakazao svadbu u prestižnom hotelu u Bečićima. Proslavljeni košarkaš i njegova izabranica krajem godine će postati roditelji, budući da je Violeta u drugom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track