(FOTO) Sve ljubavi Marka Jarića: 10 lepotica koje nisu odolele šarmu srpskog košarkaša
Foto: Story, Profimedia

ZAVODNIK SVETSKOG GLASA

(FOTO) Sve ljubavi Marka Jarića: 10 lepotica koje nisu odolele šarmu srpskog košarkaša

Košarka -

Bivši košarkaš proslavio se odličnim nastupima za NBA timove i srpsku reprezentaciju, ali njegov talenat za ovaj sport nije jedino čime je privukao pažnju.

Visina, šarm i džentlmenski maniri doveli su do toga da nekadašnji košarkaški as osvoji srca najlepših žena na domaćoj i svetskoj sceni. Koliko je Marko slab na modele, jasno je ukoliko se prisetimo nekoliko dama s kojima je svojevremeno bio u ljubavi, piše Story.rs.

Adrijana Čortan, Foto: Story arhiva
Adrijana Čortan, Foto: Story arhiva

Adrijana ČortanPre nego što je Adrijana Čortan počela voditeljsku karijeru, uspešno se bavila modelingom, a baš u to vreme bila je u kratkoj romansi s Markom Jarićem.

Sandra Meljničenko , Foto: Story arhiva
Sandra Meljničenko , Foto: Story arhiva

Sandra Meljničenko (tada Nikolić)Jedna od najbogatijih i najlepših Srpkinja je, dok je još bila članica grupe "Models" i manekenka, oko godina dana uživala u ljubavi s popularnim sportistom.

FOTO: STORY ARHIVA
FOTO: STORY ARHIVA

Nevena MilićevićPre nego što je Marko započeo vezu s Adrijanom Limom, mediji su pisali da je u ljubavi s manekenkom Nevenom MIlićević. Po razvodu s brazilskom lepoticom, ponovo su se u medijima javili navodi da se Nevena i Marko viđaju, ali je srpska manekenka to demantovala.

FOTO: LUKA ŠARAC
FOTO: LUKA ŠARAC

Olja CrnogoracTokom Evropskog prvenstva u košarci koje je 2005. godine održano u Srbiji i Crnoj Gori, mediji su pisali da je Marko Jarić uspeo da zavede Olju Crnogorac, jednu odnajlepših domaćih manekenki.

FOTO: PROFIMEDIA
FOTO: PROFIMEDIA

Elizabeta KanalisGodinama pre nego što je postala poznata kao verenica Džordža Klunija, italijanska glumica i model bila je u vezi s našim sportistom.

FOTO: PROFIMEDIA
FOTO: PROFIMEDIA

Đina Li NolinAmerička glumica i model koja se proslavila ulogama u seriji "Čuvari plaže" navodno je jedna od lepotica koje nisu odolele šarmu Marka Jarića.

Elena RogožinaS ruskom manekenkom Marko je izgradio jednu od najčvršćih veza - čak su izvesno vreme živeli zajedno na Beverli Hilsu. Ipak, nakon Jarićevog prelaska u Minesotu, par je raskinuo...

FOTO: PROFIMEDIA
FOTO: PROFIMEDIA

Nina MorićSredinom 2007. godine, mediji su pisali da je tada najpopularniji srpski neženja u vezi s kontroverznom hrvatskom manekenkom, s kojom je viđen u Italiji. Čak se i godinama kasnije, nakon Markovog i Liminog razvoda, šuškalo da košarkaš provodi vreme s Ninom...

FOTO: DRAGAN KADIĆ
FOTO: DRAGAN KADIĆ

Ana NikolićIste godine, mediji su pisali da je Marko zaveo i lepu pevačicu, kao i da je toliko zaljubljen u nju da je otputovao u Paraćin, gde je Ana brinula o bolesnoj baki, kako bi video pevačicu samo na pet minuta.

FOTO: PROFIMEDIA
FOTO: PROFIMEDIA

Adrijana LimaU junu 2008. godine, naš košarkaš zaprosio je svoju tadašnju devojku Adrijanu Limu - "Viktorijinog anđela" i jednu od najlepših žena na planeti! Par je uživao u ljubavi do maja 2014, kada su objavili da se razvode, a brak je i zvanično okončan u martu 2016. Iz ove ljubavi rodile su se dve prelepe devojčice: Valentina i Sijena.Sa sajta Story.rs preporučujemo i: Na meti paparaca: Marko Jarić u društvu nepoznate plavuše koja je zaintrigirala javnost (FOTO)One su odabrale život bez dece: 5 poznatih dama koje su odlučile da ne budu majkeMožete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)Pokloni koje bi malo ko zaboravio: Ovo su najluđe stvari koje su poznati radili zbog ljubaviSvetske zvezde koje su pokušale da sebi oduzmu život: Nikada ne biste pogodili ko se sve našao na ovoj mračnoj listi (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja