Duško ponovo prvi svedok na venčanju

(KURIR TV) SVADBA, SVADBA: I Nikola Peković uzeo Šarića za kuma!

Košarka -

Nedelju dana nakon što je kumovao Stojkoviću, brat narko-bosa opet će odrešiti kesu, ovog puta na svadbi košarkaša i doktorke

Košarkaš Nikola Peković (30) danas će se oženiti osam godina starijom doktorkom Violetom Milinković, koja je u petom mesecu trudnoće, a za kuma je uzeo Duška Šarića, brata narko-bosa Darka Šarića, koji je pre nedelju dana kumovao fudbaleru Vladimiru Stojkoviću, saznaje Kurir.

S obzirom na to da je Stojketu na venčanje doneo debelu kovertu s novcem, ne sumnjamo da će isto uraditi i za Pekovića. Nikola i Violeta upoznali su se prošle godine u Pljevljima, gde ona inače živi, a provodadžija je bio upravo Duško, čija je ona dobra drugarica.Košarkaš i kontroverzni biznismen leta uglavnom provode zajedno na Crnogorskom primorju. Osim što se druže, Peković i Šarić su i sarađivali, pa je košarkaš pre nekoliko godina kupio lokal od biznismena. Na Pekmenovu svadbu, koja će se održati u Budvi, doći će pola estrade. Među pevačima koji će zabavljati goste naći će se Ana Bekuta, Miroslav Ilić, Romana Panić, Dženan Lončarević, Radiša Trajković Đani...K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track