DEJAN RADONJIĆ PRED CEDEVITU: Uz bučnu podršku sa tribina do pobede!
Foto: Saša Pavlić

Početak ABA lige

DEJAN RADONJIĆ PRED CEDEVITU: Uz bučnu podršku sa tribina do pobede!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u ponedeljak od 21 sat ekipu Cedevite u jednom od najvećih derbija ABA lige.

Na startu nove sezone, ekipa Dejana Radonjića pobedila je MZT sa 91:69, a pred dolazak jednog od najvećih rivala crveno-belih u regionalnom takmičenju u poslednjih nekoliko godina, trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić će na raspolaganju imati kompletan sastav, očekuje još jedan dobar meč, koji je prošlih sezona imao i predznak "evroligaški".

"Odigrali smo puno značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi. Sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone ABA lige. Naš protivnik je pokazao i potezima u periodu između dve sezone svu ozbiljnost. Ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Ostao je Bilan, tu je Babić, došli su neki iskusni igrači poput Hopsona, Begića, mladi i kvalitetni poput Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste, i to posle poraza od Budućnosti. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou, kako bi stigli do pobede".

Trener crveno-belih ističe još jedan detalj:

"Podrška navijača bila je odlična protiv MZT-a. Sada nam je potrebna još veća! Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude još više, i podrška sa tribina bude još bučnija" zaključio je Radonjić.

KK Crvena zvezda podseća da nakon 4300 gledalaca koji su prisustvovali utakmici sa MZT-om, i dalje važi "paket" "Zvzedaši, budite vetar u leđa svom timu" za sve koji su pre početka utakmice sa prvakom Makedonije kupili ulaznicu koja važi i za meč u ponedeljak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track