Pešić: Priželjkivao sam meč odluke u Kragujevcu
Foto: KURIR

Majstorica

Pešić: Priželjkivao sam meč odluke u Kragujevcu

Košarka -
Od samog početka sam želeo da sa Radničkim igramo tri utakmice u plej-ofu i to mi se ostvarilo. Jer, ovaj tim koji mi sada stvaramo treba i mora da doživi ovo što sada doživljava

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da je priželjkivao da njegov tim protiv Radničkog igra majstoricu polufinala plej-ofa u Kragujevcu, jer samo tako može da napreduje.

"Od samog početka sam želeo da sa Radničkim igramo tri utakmice u plej-ofu i to mi se ostvarilo. Jer, ovaj tim koji mi sada stvaramo treba i mora da doživi ovo što sada doživljava, odnosno da ovako važnu utakmicu igra na gostujućem terenu. Samo na taj način igrači mogu da napreduju", rekao je Pešić za sajt kluba.

Polufinalna serija igra se na dve pobede, trenutni rezultat je 1:1, a pobednika u finalu čeka branilac titule Partizan koji je prethodno eliminisao Vojvodinu.

"Ova utakmica je svakako novi, veliki izazov za moju ekipu i mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da tom izazovu adekvatno odgovorimo", istakao je trofejni stručnjak.

Zvezda i Radnički su ove sezone odigrali šest utakmica i skor je 3-3.

"Sutra će odlučivati mnogi detalji. Uradili smo temeljnu analizu i neke stvari u napadu i odbrani moramo da popravimo. Igra se još samo jedna utakmica i zato greške moramo da svedemo na minimum. Radimo na tome i pripremamo se da pružimo maksimum", zaključio je Pešić.

Utakmica Radnički - Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track