(FOTO) ONE NISU ODOLELE FATALNOM TEU: Sve ljubavi Miloša Teodosića!
Foto: Profimedia

Košarkaš zavodnik

(FOTO) ONE NISU ODOLELE FATALNOM TEU: Sve ljubavi Miloša Teodosića!

Košarka -

Košarkaški reprezentativac i član moskovskog CSKA Miloš Teodosić pored fanstastičnih partija, poznat je i kao veliki zavodnik.

Da li zbog sjajne karijere, neodoljivog šarma ili nečeg trećeg, te se za Miloša Teodsića "lepe" najlepše žene Srbije.

Kada je u Beogradu čest je gost prestoničih splavova i naravno da je okružen isključivo atraktivnim devojkama.

Neretko i novisnke stupce pune priče o njegovom ljubavnom životu, a njegov emotivni status trenutno je "single".

Pa hajde da se podsetimo lepotica sa kojima je Teo uživao u romansi.

Do pre neki dan mediji su brujali o vezi sa ćerkom srpske folk dive Cece, Anastasijom Ražnatović. Miloš je od Anastasije stariji 11 godina, a ljubav je planula na jednom prestoničkom splavu. Upoznali su ih pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović tokom proslave srebrne medalje koju je Teo osvojio na Olimijskim igrama u Riju.

Miloš je potom morao da se vrati u Moskvu gde igra za CSKA, a lepa Tasa je ubrzo otišla kod njega u goste.Vezu su okončali pre neki dan, pošto nisu mogli da se izbore sa medijskim pritiskom.

Pre mlade Anastasije, centar medijske pažnje bila je glumica i voditeljka Sofija Rajović. Veza ovo dvoje golupčića potrajala je nešto jače od godinu dana, a okončana je onog trenutka kada je Sofija na društvenim mrežama obelodanila da su zajedno.

Ni ovaj medijiski pritisak nije prijao Milošu, pa je odlučio da stavi tačku na ovu romansu.

Odbojkašica Maja Ognjenović je Teova velika ljubav! To je između ostalog devojka sa kojom je bi u najdužoj vezi, a pala je i veridba. Romansu su započeli 2008. godine, a da mu bude supruga Miloš je Maju pitao 2010. godine. Tada su oboje živeli u Grčkoj igrali za Olimpijakos, da bi po Miloševom preseljenju u Moskvu a Majinom u Berlin strasti splasnule. 2012. godine definitvno su okončali vezu kojoj su mnogi predviđali lepu budućnost.

Maja Ognjenović, foto: Aleksandar Jovanović
Maja Ognjenović, foto: Aleksandar Jovanović

Za krah ove romanse mnogi su krivili atraktivnu manekenku Jovanu Kuveljić, ali se šuškalo i da se "petljao" sa nekadašnjom Modelsicom Ivanom Stamenković Sindi.

Jovana Kuveljić, foto: Facebook
Jovana Kuveljić, foto: Facebook

Ivana Stamenković Sindi, foto: Zorana Jevtić
Ivana Stamenković Sindi, foto: Zorana Jevtić

A za kraj smo ostavili atraktivnu Ruskinju Vitoriju Lopirovu, inače ambasadora predstojećeg SP u fudbalu, koja je vatrena navijačica moskovskog CSKA, a mediji je dovode u vezu sa Teom...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track