Košarkaši Zvezde u majstorici nadigrali Radnički
Foto: BETA

za finale

Košarkaši Zvezde u majstorici nadigrali Radnički

Košarka -
Pitanje pobednika rešeno je u poslednjih devedeset sekundi, kada su košarkaši Zvezde uspeli da odbiju sve nalete domaćina i plasiraju se u finale

KRAGUJEVAC - Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Superlige Srbije, pošto su u majistorici pobedili kragujevački Radnički sa 76:71 (15:17, 14:20, 27:15, 20:19).

Zvezda će u finalu plej-ofa igrati protiv Partizana koji je sa 2:0 u polufinalu savladao novosadsku Vojvodinu.Radnički je na poluvremenu imao osam poena prednosti (37:29), ali su gosti neverovatnom serijom od 16:0 početkom treće četvrtine preokrenuli i poveli sa 45:37.

Izabranici Miroslava Nikolića u tim trenucima nisu imali rešenje za protivničku odbranu i punih pet minuta nisu mogli da pogode koš.Kragujevčani se nisu predavali, serijom pogodaka za tri poena vratili su se u meč i najavili dramatičnu završnicu.

Pitanje pobednika rešeno je u poslednjih devedeset sekundi, kada su košarkaši Zvezde uspeli da odbiju sve nalete domaćina i plasiraju se u finale. Najefikasniji kod pobednika bio je Omar Tomas sa 19 poena, po 14 su postigli Branko Lazić i Petar Popović, dok su Radnički predvodili Boris Bakić sa 15 i Stiven Marković sa 13 poena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track