Najnovije vesti

PREUZIMA KSS: Predrag Danilović jači od Zvezde
Foto: Dragana Udovičić

Poznat novi predsednik

PREUZIMA KSS: Predrag Danilović jači od Zvezde

Košarka

Uprkos sve žešćem protestu Nebojše Čovića, bivši predsednik Partizana 15. decembra gotovo sigurno će preuzeti Đilasovu fotelju

Proslavljeni košarkaš Predrag Danilović gotovo sigurno će preuzeti mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije od Dragana Đilasa, saznaje Kurir.

Bivši prvi čovek Partizana već duže vreme se pominje kao moguća opcija u preuzimanju košarkaške organizacije, a Kurir saznaje da je dobio podršku svih relevantnih činilaca u društvu, uprkos sve žešćem protestu Crvene zvezde i njenog predsednika Nebojše Čovića.

- Sve je izvesnija stvar da će Danilović biti novi predsednik KSS i kako stvari stoje, on će 15. decembra dobiti podršku većine delegata u Skupštini da dođe na mesto Dragana Đilasa. Poslednjih meseci mnogo se spekulisalo ko bi mogao da preuzme KSS, a Danilović se pokazao kao najbolje rešenje, jer je čovek košarke i ima iskustva u rukovođenje pošto je Partizan u njegovoj eri postizao najbolje rezultate u istoriji. Danilovićev glavni uslov da dođe na ovo mesto bio je da dobije podršku svih relevantnih činilaca u društvu, što je na kraju i dobio - istakao je za Kurir izvor blizak KSS.

Neće partizanovca na čelo Saveza... Nebojša Čović
Neće partizanovca na čelo Saveza... Nebojša ČovićPored Danilovića, kao kandidati su se još pominjali Dragan Marković, prvi čovek jednog osiguravajućeg društva, kompanije koja već duže vreme sponzoriše KSS, dok su Duda Ivković i Dejan Bodiroga ispali iz trke za predsednika.

M. N.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...