(FOTO) OTVORILA DUŠU PRED PRAZNIKE: Evo iskrene i oštre Novogodišnje čestitke Milice Dabović
Foto: Reuters

Napisala sve što joj je na srcu

(FOTO) OTVORILA DUŠU PRED PRAZNIKE: Evo iskrene i oštre Novogodišnje čestitke Milice Dabović

Košarka -

Doskorašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović prva je u etar poslala Novogodišnju čestitku.

Do isteka 2016. i dolaska 2017. ostalo je tri nedelje, ali Milica je već napisala šta želi sebi, ali i šta traži od ljudi.

"Sve što želim u Novoj godini ni manje, ni više je istu kao predhodnu, mnogo sreće, zdravlja i zdravog razuma, uspeha bez sabotiranja i podmetanja noge, jer ne diram vas, ne dirajte me (pravite vaše, lažite, mažite, varajte, uništavajte, NE ZANIMA ME) ljubavi i radosti one prave i iskrene jer ja samo takvu imam!", stoji na početku njene poruke.

Milica će se, kako sama kaže, u potpunosti posvetiti košarkaškom kampu koji je otvorila.

"Zbog stvari koje prolazim jedva čekam knjigu, jer tu nema šarenih laža, samo svakom po zasluzi! Bog sve vidi, vraća. Bog je jedan i uvek ću samo njega moliti!!! Meni je dovoljna armija moje dece, one dece što znaju samo o ljubavi da pričaju i pišu. Nema dana da me ne vidite sa osmehom od uva do uva JER DECA SU NAŠE NAJVEĆE BLAGO! Nemojte da vam smeta što ih volim. Ljudi imaju pravo i da me vole i da me mrze, ali deca... O LJUBAVI VAM PRIČAM i zbog toga jedva čekam Taru i taj zlatni 4. avgust jer sva deca koja me vole će biti na okupu!!"

I na kraju je Milica zaključila:

"Nemojte mi zameriti što sam na SEDMOM NEBU, znam da vas boli, ali nemojte JER VAM ŽELIM DA STE I VI. Ne kradite mi sreću, ona je moj vazduh, ona su moja deca koju cu naučiti mnoge vredne stvari. Ne kradite decu, pustite ih da ODLUČE SAMI, JER DECA IMAJU PRAVO NA TO! Život je mnogo vredan, budite zahvalni na onome što imate i zadovoljni sobom, što ne mora da znači da ne morate težiti ka još. Rekla sam vam da verujete, želje se ostvaruju".

Milica Dabović je bila predvodnik generacije koja je prošle godine postala prvak Evrope, a ove se domogla olimpijske bronze.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track