DŽIKIĆ NIJE PREZADOVOLJAN: Evo po čemu će trener crno-belih pamtiti ovo gostovanje Ciboni
Foto: Saša Pavlić

Očekivao težak meč

DŽIKIĆ NIJE PREZADOVOLJAN: Evo po čemu će trener crno-belih pamtiti ovo gostovanje Ciboni

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić u potpunosti je zadovoljan samo pobedom protiv Cibone u Zagrebu, a ne i igrom svog tima.

Crno-beli su sedmu uzastopnu pobedu u regionalnoj ligi zabeležili rezultatom 82:77.

"Znali smo da će da bude teško, znali smo da će Cibona da reaguju na ubedljiv poraz iz Bara, odnosno na odlazak Žižića, a znali smo i da ta ekipa poseduje talenat" rekao je Džikić.

Šef Partizanove struke je predvideo odakle će njegovom timu da preti najveća opasnost - od Sulejmanovića (18 poena) i Slavice (21 poen).

"Igračima smo u pripremi utakmice podelili skauting izveštaj, gde se podvlače Sulejmanović i Slavica i ova četiri veterana. Da li sam iznenađen predstavom Cibone? Nisam. Da li sam prezadovoljan kako smo mi igrali? Nisam! Da li sam zadovoljan pobedom? - Da", u svom stilu je nastavio Džikić.

Partizan je drugi na tabeli sa skorom 13-3. Pobegao je pratiocima u borbi za tu drugu poziciju. Budućnost ima 11-5, Cedevita 10-5 (i meč manje), Cibona 10-6...

"Malo smo se odvojili od timovaispod nas. Nastavili smo pobednički niz i to je verovatno ono što će se pamtiti sa ove utakmice. Igrali su i Cibona i Partizan bolje nego večeras" zaključio je Aleksandar Džikić.

A kako su crno-beli slavili u svlačionici "Draženovog doma" pogledajte OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track