Košarkaši Zvezde žale za propuštenim
Foto: BETA

finale superlige

Košarkaši Zvezde žale za propuštenim

Košarka -
Izgubili smo sredinom poslednje četvrtine. Nije to prvi put da tako gubimo, ali sam siguran, potpuno uveren da ćemo sledeću utakmicu, pred našim navijačima, da dobijemo", rekao je Ilić.

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Vladimir Lučić rekao je da je njegova ekipa mogla ranije da reši utakmicu protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa, ali da je svojim greškama dozvolio protivniku da se vrati u meč.

"Imali smo veliku razliku u prvom poluvremenu i mogli smo tada da rešimo meč, ali smo svojim greškama dozvolili protivniku da se vrati. Imali smo čak 19 izgubljenih lopti, što je stvarno previše. Zvezda je pokazala da može da igra na pobedu", rekao je Lučić posle trijumfa od 92:83.

"U svakom slučaju, napravili smo prvi korak ka odbrani titule. Svaki derbi je drugačiji. Sledeću igramo kao gosti. Idemo u taj meč kao da je 0:0", dodao je Lučić.

Jedan od zaslužnijih za rešavanje meča bio je Danilo Anđušić.

"Bilo je mnogo teško. Dobro smo počeli, igrali smo odličnu odbranu, ali smo u drugom poluvremenu počeli opušteno. Dozvolili smo Zvezdi kontranapade i ofanzivne skokove i vratili se u egal. Posle smo uspeli da povratimo kontrolu i slavimo. Jesam bio posebno raspoložen, svaki igrač treba da bude posebno raspoložen i motivisan, pošto je finale plej-ofa", rekao je Anđušić.

Centar Zvezde Mile Ilić kazao je da je siguran da će njegov tim slaviti u sledećem meču.

"Izgubili smo sredinom poslednje četvrtine. Nije to prvi put da tako gubimo, ali sam siguran, potpuno uveren da ćemo sledeću utakmicu, pred našim navijačima, da dobijemo", rekao je Ilić.

Nemanja Nedović je ocenio da njegov tim nije na vreme počeo da igra odbranu. "Bila je jako čvrsta i muška utakmica sa mnogo faulova. Jednostavno, Partizan se u početku bolje snašao u toj igri. Malo smo zakasnili sa našom prepoznatljivom odbranom. Imali smo svoje šanse, ali ih nismo iskoristili, a oni su pogađali važne trojke", rekao je Nedović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track