EM PARTIZAN IZGUBIO, EM IZGUBIO OPKLADU: Evo na šta se Aleksandar Džikić kladio pre meča sa AEK-om
Foto: Saša Pavlić

Nije njegovo veče

EM PARTIZAN IZGUBIO, EM IZGUBIO OPKLADU: Evo na šta se Aleksandar Džikić kladio pre meča sa AEK-om

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić priznao je da meč sa AEK-om nije jedino što je večeras izgubio - izgubio je i opkladu.

Doduše, nije mu žao zbog izgubljene opklade.

"Pre svega hoću da se zahvalim ljudima što su došli i napunili Pionir. Izgubio sam opkladu za broj navijača i baš mi je drago što sam je izgubio. Hvala im što su došli i bodrili. Znam da nisu zadovojni, nismo ni mi, ali ovakve stvari se dešavaju", rekao je Džikić.

"Grobari" su imali šou pre utakmice, o čemu više saznajte OVDE.

Zbog poraza Džikić, naravno, žali. Partizan je kao domaćin izgubio od grčkog tima 65:69 u 13. kolu Lige šampiona.

"Ne sviđa mi se kako smo otvorili utakmicu, jer su nam dali četiri trojke. Znaš da će da bude tuča i otvoriš mekano. Posle toga su oni kontrolisali utakmicu...Gledaćemo video ove utakmice, ali nemamo mnogo vremena, čeka nas FMP. Ne dogadja se ništa čudno. Neki igrači su ušli u umor. Da ima drugih, igrali bi oni", rekao je Džikić.

Trener Partizana je posle novinarskog pitanja rekao da ima puno poverenje u svoje igrače koji su večeras igrali završnicu.

"Što se tiče kraja, ja iskusniji sastav nemam. To su isti oni igrači koji su pobedjivali neizvesne tavršnice. To su ljudi u koje najviše verujem kad se lomi. Nemam generalno nekih zamerki. Uvek može pametnije".

Trener crno-belih rekao je da ne komentariše suđenje. ali je ipak rekao:

"Ja ne bih pričao mnogo o sudijama, ali bilo je čudnih momenata. Ne pričam o kriterijumu, nego o dimenzijama terena".

Pritom je Džikić mislio na to što su igrači AEK-a nekoliko puta pred njim izlazili u aut, što sudije nisu sudile.

On se osvrnuo i na dolazak Džemonta Gordona.

"Gordon je došao na probu. Nije potpisao. Još uvek je na proverama i jedino bitno je da je zdrav. Rok za prijavu igrača je 20. januar. U sledećih 24 časa će se odlučiti da li potpisuje ili ne", zaključio je Aleksandar Džikić.

Trener AEK-a Jure Zdovc ocenio je da je ovo velika pobeda za njegove košarkaše, koji su proteklog vikenda izgubili od Arisa sa pola koša razlike u polufinalu grčkog kupa.

"Ovo je velika pobeda za nas, mislim da mi je ovo prvi put da sam pobedio protiv Partizana u Beogradu. Dobro igramo u gostima u poslednjih mesec i po dana. Drago mi je što sam ubedio igrače da zaborave težak poraz od Arisa u grčkom kupu. Partizanu želim sve najbolje. Imaju sjajan tim i sjajnog trenera. Dugačka je sezona, imaju mnogo pobeda do sada, a biće ih još do kraja", rekao je Zdovc.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track