DEJAN RADONJIĆ: Nisu mi smešni radonjizmi
Foto: Beta

Majstor

DEJAN RADONJIĆ: Nisu mi smešni radonjizmi

Košarka -

Dok sad gledao svoje izlive emocija, nisam bio baš oduševljen. Meni to nije simpatično, ali razumem da drugima jeste, kaže Zvezdin trener

Trener košarkaša Zvezde Dejan Radonjić uvukao se u srca navijača crveno-belih. Stručnjak, čiji se pokreti na utakmicama dele po društvenim mrežama uz komentare koji mame osmeh, kaže da njemu sve te navijačke priče oko „radonjizama“ baš i ne prijaju.- Sad sam prilično miran kakav sam bio ranijih godina. Dok sad gledao sve te svoje izlive emocija, nisam bio baš oduševljen. Meni to nije simpatično, ja sam emotivan po prirodi. Jeste to vama interesantno i dobro zezanje, slažem se - rekao je Radonjić u emisiji „Tvoja zvezda“, koja se emituje na Jutjub kanalu MTS.

Radonja je istakao da mu priče o „magiji“, koje se plasiraju uz njegovo ime, nisu važne.- Sad su dobri rezultati, pa je lakše. Ne bih o magijama, nema toga.Osmeh praćen nevericom košarkaškog stručnjaka izmamilo je pitanje o tome da je dva puta bio siguran u trijumf svojih izabranika. Prvi put u polufinalu ABA lige 2015/16. s Partizanom, a drugi pred duel sa CSKA ove sezone.- Vi imate nekog insajdera. Što se tiče Partizana i tog izuzetno značajnog meča jer je bila borba za Evroligu, kad je Partizan izjednačio na 1:1, javila se neka sumnja i strah kod navijača. Nisam ništa krio, rekao sam to i pred njima. Što se tiče CSKA, taj moj prijatelj koji vam je to rekao... Nije trebalo da vam kaže. Pozdravite ga - zaključio je Radonjić.

UgostiteljDRŽAO KAFIĆ U PODGORICINije mnogo poznato da je Radonjić svojevremeno bio vlasnik ugostiteljskog objekta u Podgorici.- „Elit kafe“ je kafić koji je radio u tom periodu kad smo igrali u Podgorici. Družili smo se dobro. Davno je to bilo - kaže Radonjić.

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track