RADONJIĆ PREZADOVOLJAN: Hvala navijačima što su nam pomogli da izvučemo maksimum
Foto: Saša Pavlić

Crnogorski strateg nije iznenađen

RADONJIĆ PREZADOVOLJAN: Hvala navijačima što su nam pomogli da izvučemo maksimum

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos (72:66) u utakmici 20. kola Evrolige i sedmom pobedom u nizu, 12. u sezoni učvrstili se na petom mestu tabele.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle meča je kazao:

"Igranje ovakve Evrolige je zbog kvaliteta, broja utakmica i rasporeda, mnogo teže nego što smo mogli da predvidimo. Nije bilo lako da odigrano na nivou koji je neophodan da se dobije PAO. Start meča je bio dobar, ali sam osećao da to neće značiti ništa. Trojkama su se vratili, pa i poveli u trećoj četvrtini, tako da se do kraja igralo "koš za koš." Odigrali smo u završnici dobru odbranu, našli poene i ostvarili veliku pobedu."

Atmosfera uoči utakmice Evrolige Crvena zvezda - Panatinaikos

"Sada treba napraviti dobar plan. To neće biti lako jer nismo ni na pola sezone, a nagomilava se svega. Navijačima hvala, pomogli su nam da iz nas izvučemo sve što sada imamo. Hvala im još jednom." Radonjiću se nije dopalo pitanje, da li ovo najteža utakmica u dosadašnjem delu sezone. "Sve utakmice u Evroligi su teške i praviti bilo kakvu razliku nije ni dobro ni realno. Rezultat tih utakmica ne odražava nivo potrošnje tima. Rekao sam i ranije da ovo za nas nije najvažnija utakmica i tako i ostaje. Idemo dalje. Dolazi ciklus u kom smo više vremena kod kuće. Imamo mnogo zanimljiv raspored, CSKA, Cibona, Skoplje, pa Kup u Nišu... Moraćemo da radimo studiozno i da mislimo korak po korak. "Radonjić je pitan i o zdravstvenom stanju Nemanje Dangubića."Ne znam, ne verujem da će biti spreman za Efes, a posle ćemo videti. Trebaju nam svi igrači, ali ne žurimo."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track