DEJAN MATIĆ BODRIO CRVENO-BELE: Zvezdu osećam srcem!
Foto: Saša Pavlić

Oduševio sve navijače

DEJAN MATIĆ BODRIO CRVENO-BELE: Zvezdu osećam srcem!

Košarka -

Pevač objašnjava kolika je njegova ljubav prema Crvenoj zvezdi i na koji način prati i doživljava utakmice crveno-belih

Popularni srpski pevač Dejan Matić, koji je s tribina bodrio košarkaše Crvene zvezde u pobedi nad Panatinaikosom u dvorani „Aleksandar Nikolić“, otkrio je za Kurir kako se oseća tokom mečeva koje igraju njegovi ljubimci.Činjenica da, kao i brat Saša, ima probleme sa vidom, ne smeta Dejanu da oseti sve što se dešava na parketu i da zna kako igraju igrači tima za koji navija.

NA GRANICI MOGUĆEG Pogledajte koliko je pređenih kilometara iza igrača Zvezde samo u januaru VIDEO

Nerviram se kad gube- Sve doživljavam veoma emotivno i osećam se kao da sam na terenu. Ja sam takav, navijam iz dubine duše, nerviram se ako Zvezda izgubi. Srčan sam tip i svim srcem osećam Zvezdu oduvek - rekao nam je Dejan Matić i objasnio da dolazi na utakmice crveno-belih kad god mu se ukaže prilika.

- Vatreni sam navijač Crvene zvezde. Kad god sam u Srbiji i dešavaju se velike utakmice, trudim se da odem na svaku. Ma ne propuštam! Obožavam fudbal, košarku i uvek od srca navijam.Ovakav stav oduševio je navijače Crvene zvezde, a na Tviter nalogu grupe Delije Sever pojavila se i zahvalnica Matiću zbog dolaska na utakmicu.Poštovanje- Veliko poštovanje za gospodina Matića! Nijedan hendikep nije dovoljno veliki da ugasi emociju zvanu Crvena zvezda.Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track