NIKOLA LONČAR ZA KURIR: Moj Partizan može daleko!
Foto: Printscreen

Crno na belo

NIKOLA LONČAR ZA KURIR: Moj Partizan može daleko!

Košarka -

Slavni reprezentativac veruje da četa Aleksandra Džikića posle pobede nad Zvezdom i PAOK može da pokvari planove favoritima

Poraz od Cedevite ne brine Nikolu Lončara, proslavljenog jugoslovenskog i srpskog reprezentativca, koji veruje da će crno-beli u nastavku sezone igrati kao protiv Crvene zvezde i PAOK. Legendarni košarkaš, sada stručni konsultant na španskoj televiziji, za Kurir kaže da je prijatno iznenađen kako njegov bivši klub igra.Zvezda najbolja u ABA ligi- Baš mi je drago zbog Partizana. Mogu da vam kažem da sam prijatno iznenađen sezonom, igraju iznad svih očekivanja. Sad, koji su njihovi dometi i šta mogu da osvoje, to je teško predvideti, ali verujem da mogu daleko. Navijam za to, naravno - odazvao se našem pozivu Lončar iz Madrida.

Nikola je svestan ko su favoriti u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona, ali...- U ABA ligi je Zvezda apsolutni favorit, ali drugo mesto na tabeli regionalnog takmičenja uliva nadu. Partizan može biti drugi. Što se tiče FIBA Lige šampiona, moram da budem iskren, nisam nešto pratio, ali pobeda crno-belih u Solunu, a pre toga trijumf nad Zvezdom, izuzetno će značiti ovom timu u nastavku sezone - jasan je Lončar.Idu bolji dani za PartizanZa kraj, bivši as Reala iz Madrida ističe da su rezultati crno-belih odlični s obzirom na to u kakvim se problemima nalazio klub u prethodnom periodu.- Partizan je prošao kroz težak period. To se najbolje moglo videti prošle sezone, ali kockice se polako sklapaju i srećan sam zbog toga. Mislim da je Džikić odlično uradio svoj deo posla, a tu je i Novica Veličković, koji kapitenski predvodi igrače - zaključio je Lončar.

Prvo PAOKIMA VREMENA ZA TENERIFEKošarkaši Partizana će, ako eliminišu PAOK u osmini finala FIBA Lige šampiona, igrati protiv španske ekipe Tenerifa u narednoj fazi takmičenja.- Radi se o odličnom timu, koji je trenutno drugi u španskom prvenstvu, što dovoljno govori o kvalitetu. Ali nek prvo Partizan izbaci PAOK, pa tek onda nek razmišlja o Špancima - jasan je Lončar.

Pogledajte bonus video: Pet razloga zbog kojih je Partizan favorit u Kupu Radivoja Koraća
Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track