BAKA SEVDALINKA PRVA ČESTITALA UNUKU NA OSVOJENOM TROFEJU: Nisam sumnjala da će Zvezda da pobedi
Foto: M. M.

Ponosna baka Marka Simonovića

BAKA SEVDALINKA PRVA ČESTITALA UNUKU NA OSVOJENOM TROFEJU: Nisam sumnjala da će Zvezda da pobedi

Košarka -

"Ovoliko mi je srce" šireći ruke pokazivala je Sevdalinka Todić (81), baka Marka Simonovića koliko je srećna što je Crvena Zvezda osvojila Kup Radivoja Koraća.

Ona je vatreno navijala za tim svoga unuka do poslednjeg minuta a čim se utakmica završila Marko joj se bacio u zagrljaj a baka mu čestitala na pobedi."Nisam ni jednog trenutka sumnjala u pobedu, verovala sam u Marka i njegove saigrače. Mnogo sam srećna, idem po celoj Srbiji svaki put kad Marko igra, i ovde nisam propustila nijednu utakmicu. Marko je srećan što sam njegova vatrena navijačica, on mi je poklonio prsluk, kapu i ostale navijačke rekvizite", priča ponosna baka dok pokazuje natpis na poledjini propusnice:

"Mojoj, voljenoj baki od njenog unuka".

Dodaje da se mnogo raduje uspesima svog unuka."Talenat je nasledio od oca, on je bio odbojkaš a zatim i sudija. Mnogo je voleo loptu od detinjstva, od treće godine je nosio trenerke a sa loptom je spavao", priseća se Sevdalinka.

Kratak intervju sa bakom Marka Simonovića

Priznaje da je iznenadjena pažnjom kojom su je novinari obasipali tokom Kupa."Baš sam se iznenadila, nisam se nadala da ću biti toliko zanimljiva ljudima. Pa, normalno je da baka navija za unuka", kroz smeh priča starica.

Kako kaže žao joj je što je finale Kupa pokvario incident kada je baklja bačena sa tribine Partizana pogodila jednog od gledalaca u glavu."Poznajem Miodraga Radovića, cenim tog čoveka i mnogo mi je žao što je povredjen. Ne mogu da shvatim, kome je to bilo potrebno. Zbog takvih stvari se plašim i za mog unuka i za ostale igrače. Navijanje treba da bude sportsko da ljudi slobodno uživaju u igri a da ne strahuju da će biti povredjeni", poručila je Simonovićeva baka.

M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track