Pešić: "Imamo argumente za pobedu nad Partizanom"
Foto: Sasa Pavlic

Optimizam u Crvenoj zvezdi

Pešić: "Imamo argumente za pobedu nad Partizanom"

Košarka -
Partizan je pod pritiskom, moraju da pobede po svaku cenu i oni takve mečeve retko gube. Imaće i podršku navijača" rekao je Pešić

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da njegov tim želi pobedu u trećoj utakmici finala plej–ofa Superlige Srbije protiv ekipe Partizana. Meč se igra u utorak od 20 časova u dvorani Pionir a domaćin je Partizan.

"Želimo da pobedimo, imamo argumenata za to. Pokazali smo da možemo da igramo ravnopravno. Dobro je što smo pobedili, to je satisfakcija za igrače i nešto što nas tera da napredujemo" rekao je Pešić.

Trener crveno–belih ne očekuje taktička iznenđena u nastavku finalne serije.

"Iznenađenja su moguća, ali sve je poznato kada je taktika u pitanju. Ko će i koliko uspeti da nametne svoj stil zavisiće od igre, ali i od protivnika. Atmosfera na prethodne dve utakmice je bila dobra, prava sportska, bolja nego u mom prethodnom angažmanu na klupi Zvezde. Publika se vratila u Pionir, dobili smo njihovo poverenje i oseća se taj fluid" rekao je Pešić.

On je dodao da u utorak očekuje potpuno drugačiju utakmicu u odnosu na prethodne dve.

"Retko se ponovi ista utakmica, iako su prilaz i priprema meču isti. Partizan je pod pritiskom, moraju da pobede po svaku cenu i oni takve mečeve retko gube. Imaće i podršku navijača" rekao je Pešić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track