LUDILO U SAKRAMENTU: Voditelj Divca nazvao moronom i dobio otkaz!

Srpska legenda i dalje glavna tema u SAD

LUDILO U SAKRAMENTU: Voditelj Divca nazvao moronom i dobio otkaz!

Košarka -

Demijen Barling, koji vodi popularnu emisiju na radiju u Sakramentu, nije birao reči za našeg asa u živom programu, zbog čega ga je otpušten

Voditelj popularne radio-stanice u Sakramentu Dejmijen Barling u živom programu nazvao je Vlada Divca moronom i zbog toga je ekspresno suspendovan!U emisiji „The Lo-Down“ Barling je s gostima komentarisao najnovija dešavanja u Kingsima, odnosno konferenciju za novinare generalnog menadžera kluba Vlada Divca, koji je otkrio neke detalje trejda najveće zvezde Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans. Divčeva izjava da je dva dana pre trejda imao bolju ponudu za Kazinsa razbesnela je voditelja.- To je sramotno, apsolutno sramotno - izjavio je Barling, a onda ga je jedan od sagovornika upitao u kom smislu.- U svakom! Taj tip nije sposoban da bude generalni menadžer košarkaškog tima. Ovo je stvaran život, pa da li ste ikad čuli da menadžer na pres-konferenciji kaže: Imali smo bolju ponudu. Moronu! Pa ne možeš tako da pričaš! Stvarno... to je grozno, ne znam šta bih rekao - nije mogao da se suzdrži voditelj stanice koja prenosi utakmice Sakramento Kingsa.

Već u narednoj emisiji nije bilo Dejmijena Barlinga, kao su objasnila ostala dvojica voditelja, odgovorni u toj radio-stanici doneli su odluku da ga suspenduju jer je preterao u komentarisanju Divčevih poteza.

Srećni u KalifornijiPORODICA NA OKUPUDešavanja u Kingsima i to što legendu srpske košarke prozivaju mediji i navijači ne utiču mnogo na porodicu Divac. Vladova ćerka Petra postavila je na Instagram lepu fotografiju s roditeljima i braćom uz komentar:- Ovo je jedna od retkih zajedničkih fotografija na kojoj se većina nas smeje.Pored Ane, Vlada i Petre, tu su i naslednici Matija i Luka.Divčevi zbog Vladovih obaveza u Sakramento Kingsima nisu često na okupu, pa svaki trenutak kad su zajedno koriste da provedu u druženju i finom porodičnom ćaskanju.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track