ZVEZDA REALA IMA PROBLEM: Dončić dobio FIĆU za 18. rođendan, ali ne može da ga vozi. Evo i zašto
Foto: Instagram

Lukin otac sve objasnio

ZVEZDA REALA IMA PROBLEM: Dončić dobio FIĆU za 18. rođendan, ali ne može da ga vozi. Evo i zašto

Košarka -

Mladi košarkaš madridskog kluba Luka Dončić za punoletstvo od prijatelja iz Slovenije dobio stari dobri auto, i to s ljubljanskim registarskim tablicama

Košarkaš Real Madrida Luka Dončić poslednjeg dana februara napunio je 18 godina, a od prijatelja iz Slovenije na poklon je dobio automobil „zastava 750“ ili, kratko i jasno, „fiću“.

On se sa svojim novim crvenim ljubimcem, na kojem umesto registarske oznake piše „Luka7“, pohvalio tako što je objavio fotografiju na društvenim mrežama. Dončić je u potpisu za fotografiju napisao da je to rođendanski poklon, a mediji su odmah preneli da mu ga je dao otac Saša.Ipak, u razgovoru za Kurir Dončić senior priznaje da mu je ideja s poklonom vrlo originalna, ali tvrdi da iza ovog poklona ne stoji on.- Ne znam ko mu je poklonio tog „fiću“, mislim da je neko od prijatelja iz Slovenije, ali u svakom slučaju, dobra je fora. Svaka čast - kaže u razgovoru za Kurir Lukin otac Saša i dodaje:- Mi nikad nismo imali „fiću“, već smo vozili neke veće automobile, ali u pitanju je jako dobar auto. Ipak, sumnjam da će ga Luka baš mnogo voziti, jer ne može da stane u njega. Možda ako bude sedeo na zadnjem sedištu.

Samo se slikaJOŠ NEMA VOZAČKU DOZVOLULuka Dončić je tek pre dva dana napunio 18 godina i još nema položen vozački ispit, tako da poklon za punoletstvo još neće moći da provoza, već s njim može, u pravom smislu te reči, samo da se slika. Takođe, imajući u vidu da u Real Madridu, kao jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša, zarađuje sasvim dovoljno novca da sebi može da priušti neki noviji i komforniji auto, sva je prilika da će, kad stekne pravo, Luka sebi pazariti novog četvorotočkaša, a ovog crvenog „fiću“ ostaviti samo za ukras.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Fudbaleri Crvene zvezde došli da podrže košarkaše
Konstantin Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track