SUDIJE GURAJU ZVEZDU IZ TOP 8 Trinkijeri razočaran suđenjem: Ko god prati košarku, sve je video
Foto: Printskrin

Trener Bamberga o uzroku poraza

SUDIJE GURAJU ZVEZDU IZ TOP 8 Trinkijeri razočaran suđenjem: Ko god prati košarku, sve je video

Košarka -

Andrea Trinkijeri, trener Bamberga, bio je vidno razočaran suđenjem u utakmici protiv Darušafake u okviru 29. kola Evrolige.

Turski tim je posle produžetka slavio rezultatom 99:97, a takav ishod ide na štetu Crvene zvezde koja mora da pobedi Darušafaku u Istanbulu u poslednjem kolu.

"Postalo je malo dosadno komentarisati ovakve utakmice. Šta mogu da kažem? Ništa. Ko god prati košarku, sve je video. Svi su videli šta se desilo ovde, usred Evrope. Tako je kako je. Čestitam Darušafaki, borili smo se i imali šansu za pobedu, imali smo sjajne poteze i greške. Dali smo svoj maksimum, nisam mogao da tražim više od svojih igrača. Postoje stvari sa kojima se jednostavno ne možete izboriti", rekao je Trinkijeri.

Crvena zvezda večeras dočekuje Uniks u okviru 29. kola, a bez obzira na ishod jasno je da će crveno-beli morati da pobede Darušafaku u Istanbulu u poslednjem kolu za prolaz u četvrtfinale.

Ukoliko Zvezda trijumfuje protiv ruskog tima onda joj za prolaz treba bilo kakva pobeda u Turskoj, u slučaju poraza crveno-beli će morati da slave sa najmanje tri poena razlike pošto su u prvoj utakmici u Beogradu poraženi od Darušafake sa 73:70.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track