DŽIKIĆ O NOVICI VELIČKOVIĆU: Posvađali smo se... Da sam hteo da krijem, ne bismo vikali po Pioniru
Foto: Dragan Kadić

Trener Partizana kaže da je u odličnim odnosima sa kapitenom

DŽIKIĆ O NOVICI VELIČKOVIĆU: Posvađali smo se... Da sam hteo da krijem, ne bismo vikali po Pioniru

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da mu je drago što je njegova ekipa pobedila "večitog" rivala Partizan, kao i da je to bio cilj.

"Zadovoljan sam pobedom. U danu pred meč sam tekao da je ovaj duel bitan i u rezultatskom smislu, ali svi dobro znamo dobro šta znači meč izmedju Zvezde i Partizan. Uspeli smo da savladamo Partizan i dodjemo do drage pobede. To smo večeras uspeli da osetimo", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.Crvena zvezda pobedila je večeras Partizan sa 85:74 u drugom kolu Super lige Srbije i tako izbila na prvo mesto domaćeg prvenstva."Idemo dalje, ima još mnogo da se igra. Pogotovo za nas, koji smo u ovo ušli iz malo druge situacije. U principu uspeli smo u nekom trenutku da dodjemo do razlike, koja nema je donela neki mir. Primili smo dve trojke kada je bila bojazan da utakmica može da ode u drugom smeru, ali i to smo uspeli da iznesemo. Ja bih ipak sačekao da prodje malo vremena, da pokušamo da dobrim igrama ostvarimo ono što nam je potrebno. Nama je bila ideja da pobedimo i dodjemo do bodova. To smo i ostvarili", rekao je Radonjić.

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je da mu je drago što se njegova ekipa posle lošeg početka i dvocifrenog zaostatka protiv Crvene zvezde vratila u utakmicu i učinila je zanimljivom."Ne možes meč da počneš sa 12:0, ali vratili smo se u egal i to mi se sviđa. Učinili smo utakmicu zanimljivom. Ipak, napravili smo neke greške. Oni su dobar tim, primili smo previše poena iz reketa, a nismo bili u bonusu. Ali polako, ovo je tek početak KLS. Mislim da možemo da igramo bolje i igraćemo bolje", rekao je Džikić.Mediji su prethodnih dana pisali o sukobu sa kapitenom Novicom Veličkovićem, a Džikić je kazao da su on i Veličković u odličnom odnosu."U odličnim smo odnosima. Posvađali smo se... Da sam hteo da krijem, ne bismo vikali po Pioniru. Zar ne?! Možda je dobro što se to sada desilo. Pišu mediji i da je Kecman trener, a svlačionica polarizovana.", rekao je Džikić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track