DŽIKIĆ: Mega je ozbiljan protivnik
Foto: Dejan Vuković/KK Partizan

Partizan gostuje u Sremskoj Mitrovici

DŽIKIĆ: Mega je ozbiljan protivnik

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da je naredni rival njegove ekipe u Super ligi Srbije, ekipa Mega Leksa, ozbiljan protivnik.

"Mega ima talentovanu ekipu, koja ima veliki potencijal, ozbiljan su protivnik", rekao je Džikić za sajt kluba.

Košarkaši Partizana sutra gostuju Megi u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

U dosadašnjem toku domaćeg prvenstva, Partizan je zabeležio pet trijumfa i jedan poraz, dok Mega Leks trenutno ima skor 3/3.

"U odnosu na naše mečeve u ABA, pojačali su se pod košem sa vrlo iskusnim Savom Lešićem i povratnikom Predragom Samardžiskim. Rade Zagorac više nije sa njima, ali to otvara dodatni prostor za Ognjena Jaramaza i Kostju Mušidija, i oni takvu priliku dobro koriste. Vlatko Čančar se oporavio i standardizovao, dok Radosav Spasojević pokazuje zašto je dobio priliku u njihovoj ekipi", rekao je Džikić.

Utakmica se igra sutra od 20.30 u Sremskoj Mitrovici.

Milojević: Ne pobeđuje uvek kvalitetnija ekipaTrener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da će njegova ekipa imati šansu da pobedi Partizan u predstojećem meču u Super ligi Srbije ako bude dala sve od sebe."U petak igramo izuzetno bitan meč protiv Partizana koji pored kvaliteta, na svojoj strani ima i iskustvo koje im je ove sezone donelo puno pobeda u tesnim završnicama. Moramo u ovaj duel da uđemo snažno i sa puno agresivnosti u odbrani. Sport je lep zato što ne pobeđuje uvek kvalitetnija ekipa", rekao je Milojević za sajt kluba.Košarkaši Mege sutra od 20.30 dočekuju Partizan u sedmom kolu Super lige Srbije."Ukoliko budemo dali sve od sebe u petak, verujem da ćemo imati šansu za pobedu koja bi imala ogroman značaj u borbi za plasman u ABA ligu naredne sezone", rekao je Milojević.Izabranici Dejana Milojevića su posle šest odigranih kola na deobi 4. mesta sa skorom 3/3, dok Partizan ima pet pobeda i jedan poraz."Predstoji nam važna utakmica sa Partizanom. Drugi su na tabeli, odmah posle Zvezde. Shodno tome, očekuje nas neizvestan meč, ali se i nadamo da možemo da izdejstvujemo pobedu. Iako smo kroz dosadašnji tok lige oscilirali sa partijama, smatram da smo kvalitetni i sposobni da slavimo u petak i time se približimo ostvarenju cilja, plasmanu u ABA ligu", rekao je bek Mege Ognjen Jaramaz.

Kurir TV: Pet činjenica koje niste znali o treneru Partizana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track