Najnovije vesti

BREZA IDE KAPITENU ORLOVA: Miloš Teodosić kupuje kamp na Divčibarama
Foto: Dragan Kadić, Foto: Foto: Dragan Kadić

Odluka Gradskog veća Valjeva

BREZA IDE KAPITENU ORLOVA: Miloš Teodosić kupuje kamp na Divčibarama

Košarka

Četiri objekta kampa "Breza" na Divčibarama, kao i oko 2,2 hektara zemljišta, biće prodati kapitenu srpske košarkaške reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću za skoro 209.000 evra.  

Gradsko veće Valjeva je na sednici koja je bila zatvorena za javnost donelo odluku o prodaji kampa "Breza" beogradskom preduzeću "Sport agent". Osim šture informacije da će kamp "Breza" biti prodat za 208.500 evra preduzeću koje je u vlasništvu Teodosića, druge pojedinosti se ne navode u saopštenju za javnost Odseka za informisanje Grada Valjeva. Odluku o prodaji kampa na Divčibarama trebalo bi da potvrde odbornici lokalnog parlamenta na sednici Skupštine grada, koja će biti održana idućeg utorka.  

Ranije je najavljeno da se kamp "Breza" prodaje za potrebe izgradnje sportskog kompleksa sa pratećim objektima, te da novi vlasnik ima rok od tri godine da izgradi ovaj sportski kompleks. U okviru njega trebalo bi da bude podignut hotel sa najmanje 80 soba, bazen, fitnes centar, zatim zatvorena sportska sala i otvoreni sportski tereni.  

Slavni košarkaš Miloš Teodosić namerava da na Divčibarama izgradi košarkaški kamp, poput onog koji već ima na Srebrnom jezeru.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...