GORAN GRBOVIĆ: Pekoviću, zašto si uopšte i dolazio?
Foto: Fonet, Damir Dervišagić

NAPUSTIO PARTIZAN I OSTAVIO GA DA TONE

GORAN GRBOVIĆ: Pekoviću, zašto si uopšte i dolazio?

Košarka -

Ispade cirkus, sve je isto kao i pre dve godine. Koja je bila ideja? On priča o vraćanju dugova kao da je reč o firmi u stečaju, oštar je legendarni igrač crno-belih Goran Grbović

Kao što je Kurir najavio pre tri nedelje, Nikola Peković je juče zvanično podneo ostavku na funkciju predsednika KK Partizan.

Niko zbog ovog rastanka neće pustiti suzu. Ni navijači ni Peković. Stasitom momku iz Bijelog Polja već je bilo previše Partizana i njegovih problema, pa čak ni utakmice Džikićeve ekipe nije gledao, dok je navijačima potreban predsednik posvećen klubu, sposoban da novim idejama u menadžmentu donese željeni preokret. S druge strane, okrenuo se građevinskim delatnostima, ulaganju u FK Rudar iz Pljevalja.

Trofejni igrač crno-belih Goran Grbović ističe da bi u ozbiljnom klubu odlazeći predsednik položio račun za vreme provedeno na njegovom čelu.

- Pekoviću hvala što je došao, a hvala i što je otišao. Ovako ispade cirkus. Ode direktor, ode trener, a sada i predsednik. Sve je to neozbiljno, a najveća šteta je ostavka Miće Berića i što je ostao s nekošarkaškom upravom - rekao je Grbović.

Crno-beli će, prema Grbovićevom viđenju situacije, na Pekovićevu eru gledati kao na godine koje su pojeli skakavci.

- Šta je bila ideja? Sve je isto kao pre dve godine, otišao je Džikić, a Partizan je ostao na najnižim takmičarskim granama. Peković priča o vraćanju dugova, pa nismo mi firma u stečaju pa da stečajni upravnik sada reguliše stanje. Svaka njemu čast, on nije morao da uloži ni dinar od svojih para, a i tu treba da se podnese izveštaj. Ako nisi mogao da se nosiš s problemima, zašto si se prihvatio? A prvi problem je bio Vujošević, jer nikada se u istoriji Partizana nije dogodilo da trener bude tako oteran. I nije samo Peković kriv, ceo Upravni odbor sada treba da podnese ostavku, ali od toga nema ništa. Gde sad oni da vode Partizan?

ŠTA JE NIKOLA PEKOVIĆ URADIO ZA DVE GODINE

Smanjen dug za dva miliona evra

Nijedan osvojeni trofej

Račun u blokadi dva meseca

Dugovi prema igračima

Ekipa ostala bez trenera

Nema talenata iz mlađih selekcija

Kurir / D. Petković - P. Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mejveder vs Mekgregor - sportska PREVARA veka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track