MILICA DABOVIĆ O PORAZIMA SRBIJE: Ovo je tužno! Vidi se da igračice nemaju energije!
Foto: Saša Pavlić

ŠKRIPI

MILICA DABOVIĆ O PORAZIMA SRBIJE: Ovo je tužno! Vidi se da igračice nemaju energije!

Košarka -

Vidi se da nemaju dovoljno energije, a veliki razlog za takvo stanje su povrede Sonje Petrović i Ane Dabović. Verujem da će pobediti Sloveniju, kaže bivši kapiten

Bivši kapiten košarkašica Srbije Milica Dabović nije srećna zbog dva poraza našeg tima na EP u Češkoj.

Ona ipak ističe da očekuje da će devojke u današnjem odlučujućem meču protiv Slovenije konačno ostvariti pobedu i plasirati se u osminu finala.

- Meni ovo izgleda tužno i bez energije. Ne znam koji su razlozi, ali veliki problem našoj reprezentaciji stvaraju povrede. Prvo Sonja Petrović, pa onda i moja sestra Ana, ali verujem da će sutra uspeti da pobede Sloveniju i nastave takmičenje. I mi smo na prethodna dva velika takmičenja, na EP i Olimpijskim igrama, loše krenule, pa smo stigle do same završnice - kazala je za Kurir Milica Dabović.

Milica ističe da joj je mnogo teže da gleda mečeve reprezentacije na TV nego da nastupa na parketu.

- Preteško je. Gledam utakmice s drugaricama i baš im pričam kako se više nerviram pred malim ekranima nego kad sam bila na parketu. Mislim da je devojkama u Češkoj u ovom trenutku najteže.

Ona se čula s nekim igračicama i sestrom Anom.

- U kontaktu sam sa sestrom, ali i sa ostalima. I one ističu da su povrede glavni razlog ovakvog stanja i potvrdile su da nema dovoljno energije - zaključila je Milica Dabović.

Glave gore

ČAĐO: POSLEDNJI ATOM ZA POBEDU!

Da bi obezbedile meč za četvrtfinale, Srpkinje moraju da savladaju Sloveniju. Ako Grčka bude bolje od Francuske, dovoljan je bilo kakav trijumf, a u suprotnom, Ani Dabović i drugaricama treba razlika od bar šest poena.

- Nije prvi put da smo ovako loše startovali. Bila je teška noć, ali moramo da nađemo snage i da idemo napred. Uložićemo i poslednji atom snage za pobedu - kaže Saša Čađo.

Kurir/Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Sara Krnjić i Saša Čađo pred meč sa Slovenijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track