(FOTO) EMOTIVNO VEČE: Stefan Jović se oprostio od prijatelja iz Zvezde uz ovaj kafanski hit
Foto: Fonet

potpisao za bajern

(FOTO) EMOTIVNO VEČE: Stefan Jović se oprostio od prijatelja iz Zvezde uz ovaj kafanski hit

Košarka -

Novi plejmejker Bajerna, Stefan Jović proslavio je potpisivanje ugovora u kafani uz pesmu i jedan interesantan detalj.

Plejmejker reprezentacije Srbije i doskorašnji član Crvene zvezde, proslavio je potpisivanje ugovora sa Bajernom u kafani sa par prijatelja.

Jedan interesantan detalj se može primetiti na slici koju je Jović postavio na svom Instagram profilu.

Sva trojica su imali na sebi Bajernove majice, a uz fotografiju napisao je stihove Marinka Rokvića, "I kada me svi zaborave".

I kad me svi zaboraavee....

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic24) on

Jović je u Crvenu zvezdu stigao tokom 2014.godine, i u prethodne tri sezone bio je jedan od ključnih igrača našeg seniorskog tima, i integralni deo velikih uspeha kluba u prethodnom periodu. Stefan je sa Crvenom zvezdom osvojio dve "triple krune", i jednu duplu krunu, a proglašen je i za najkorisnijeg igrača finala ABA lige za sezonu 2015-2016 u kome su crveno-beli savladali Mega Leks. Osim po trofejima, Stefan će biti upamćen i po svom ponašanju van terena, ali i igrama, od kojih ga je upravo jedna protiv svog budućeg kluba, izdvojila kao rekordera po broju asistencija na jednoj utakmici Evrolige - Jović je u pobedi Crvene zvezde mts nad Bajernom u Minhenu tokom takmičarske 2016-2017 imao čak 19 uspešnih dodavanja, po čemu je i dalje rekorder najeltinijeg evropskog klupskog takmičenja. Sjajnu takmičarsku sezonu, krunisao je osim sa trofejima, i nagradom za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda za 2016.godinu: "Odlazim u Bajern nakon tri lepe, trofejne sezone u Crvenoj zvezdi. Osvojili smo sve, pamtiću titule,utakmice pred sjajnim navijačima i ponosan sam na sve sto smo svi zajedno uradili! Sada je vreme za novi izazov u mojoj karijeri,a to je odlazak u Bajern iz Minhena. Crveno-belima želim mnogo sreće, osvojenih pehara i uspeha" rekao je Jović povodom transfera u novi klub. Tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi za koju je odigrao 193 utakmice, Stefan je postao standardni reprezentativac Srbije, a sa seniorskim timom naše zemlje, ima dve srebrne medalje osvojene na SP u Španiji 2014 i Olimpijskim igrama 2016.godine u Riju.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma kao božanstvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track