(KURIR TV) RADULJICA U SVOM STILU: Prošle godine nas je devojčica Anđelija motivisala, takve stvari nas guraju da idemo dalje
Foto: Marina Lopičić

znači im podrška navijača

(KURIR TV) RADULJICA U SVOM STILU: Prošle godine nas je devojčica Anđelija motivisala, takve stvari nas guraju da idemo dalje

Košarka -

Reprezentativac Srbije, Miroslav Raduljica trenutno se nalazi na Kopaoniku gde se održavaju pripreme za Evropsko prvenstvo, pored napornih priprema Raduljica je vidno raspoložen za predstojeće duele.

- Nikad nije dosadno kada se zabavljaš kao što se mi ovde zabavljamo. Sa ovim ljudima nikad nije dosadno. Ima anegdota, ali su malo bezobrazne pa i ne bih otkrivao. Igramo i FIFU i Soni, ali ja nisam baš najbolji u tome.

Znači nam mnogo kada dođe što više ljudi, pogotovo naših navijača koje mogu slobodno da kažem i u ime saigrača da su najbolji na svetu. Tako da volimo da igramo pred našom publikom, i drago nam je što je to prvi turnir koji nam dolazi posle priprema. Ne možemo da obćavamo ništa, idemo korak po korak, ali biće kvalitetne košarke, i voleo bih da što više ljudi dođe da nas gleda.

Prošle godine devojčica Anđelija je svima nacrtala portrete, mogu slobodno da kažem da je moj najbolje ispao iako ja imam veliku glavu ali možda je imala veliku površinu. Ja sam to okačio u svlačionicu u Areni, to mi je mnogo slatko i takve stvari guraju nas da idemo dalje, rekao je pouzdani centar srpskog nacionalnog tima.

Srbija će u Grupi D u Turskoj igrati sa Letonijom, Rusijom, domaćinom, Velikom Britanijom i Belgijom.

Nenad Kiš / Kurir sport

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto će biti kažnjen Partizan i šta čeka Zvezdaše u Pragu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track